Ανατροπή στο Καφέ της Χαράς - «Βόμβα» για την σειρά του ΑΝΤ1

Απίστευτο spoiler!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατροπή στο Καφέ της Χαράς - «Βόμβα» για την σειρά του ΑΝΤ1

Σαν «βόμβα» σκάει η απίστευτη ανατροπή στα επόμενα επεισόδια του «Καφέ της Χαρά»που προβάλλεται για τρίτη χρονιά μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Η σειρά επέστρεψε μετά από 15 περίπου χρόνια ξανά στην τηλεόραση και έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Μπορεί τα γυρίσματα της σειράς να έχουν «παγώσει» μετά τα μέτρα που έβαλε η κυβέρνηση για την προστασία από τον κορωνοϊό και να το βλέπουμε πλέον στις οθόνες μας σε επανάληψη, ωστόσο όταν επιστρέψει θα έχουμε μια μεγάλη ανατροπή για έναν αγαπημένο χαρακτήρα.

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» παραχώρησαν συνέντευξη μέσω Skype σε ζωντανή σύνδεση τα δίδυμα αδέρφια που πρωταγωνιστούν στο «Καφέ της Χαράς». Μεταξύ άλλων έδωσαν ένα απίστευτο spoiler για το τι θα δούμε στα επόμενε επεισόδια.

Όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, ο Φατσέας, ο πρώην σύζυγος της Σταυρούλας θα πάει σχολείο για να μάθει γράμματα.

Ωστόσο, τα μάθατε; Ποιος ηθοποιός από το Καφέ της Χαράς έχει δική του εκπομπή;

Πότε επιστρέφει στον ΑΝΤ1 το Καφέ της Χαράς;

Στον «πάγο» έχουν μπει όλα τα γυρίσματα των σειρών της τηλεόρασης. Ανάμεσα σε αυτών και του «Καφέ της Χαράς». Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες έγινε μια ανακοίνωση για το πότε το κωμικό σήριαλ θα επιστρέψει στην συχνότητα του ΑΝΤ1, αλλά και πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Συγκεκριμένα, η κουτσομπόλα του χωριού παραχώρησε συνέντευξη μέσω Skype στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» στον OPENtv και αναφέρθηκε στην σειρά που λόγω της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού αναγκάστηκαν να σταματήσουν τα γυρίσματα μέχρι νεωτέρας προειδοποίησης.

Όπως αποκάλυψε η Μαίρη Ραζή, που υποδύεται την αδερφή του παπά, στεναχωριέται που δεν γίνονται τα γυρίσματα, αλλά και που έχει κλείσει το θέατρο. Ωστόσο, αποκάλυψε τι ενημέρωση έχει η ίδια για το πότε πρόκειται να επιστρέψει,

Η Μαίρη Ραζή είπε στον αέρα της εκπομπής πως η τελευταία ενημέρωση είναι πως θα επιστρέψουν όλοι στο πλατό των γυρισμάτων της σειράς στις 15 Μαϊου, τουλάχιστον με τα τωρινά δεδομένα, γιατί κανείς δεν γνωρίζει αν αλλάξει κάτι.