OPENtv: Η ανακοίνωση για την επιστροφή της Μαρίας Μπακοδήμου

Πότε έρχεται στις οθόνες μας το Just the 2 of us;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
OPENtv: Η ανακοίνωση για την επιστροφή της Μαρίας Μπακοδήμου

Την ανακοίνωση που έχει βγει και γνωρίζει μέχρι ώρας για την επιστροφή του «Just the 2 of us» στις οθόνες μας μέσα από την συχνότητα του OPENtv, αποκάλυψε η Μαρία Μπακοδήμου. Η παρουσιάστρια συνδέθηκε μέσω Skype με την εκπομπή «Ευτυχείτε» σήμερα το πρωί.

Η Μαρία Μπακοδήμου βρίσκεται κλεισμένη στο σπίτι της όπως όλοι μας, λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού μαζί με τα δυο της παιδιά. Η ίδια ακολουθεί όλες τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τους αρμόδιους φορείς για την προστασία της υγείας μας.

Μάλιστα, η Μαρία Μπακοδήμου έχει ζήσει κατά πολύ το άγχος του ιού, αφού ο γιος της σπουδάζει στο εξωτερικό και χρειάστηκε να μπει σε καραντίνα 15 ημερών μέχρι να βεβαιωθούν πως δεν έχει κολλήσει κορωνοϊό κατά την επιστροφή του στην Ελλάδα.

«Έχει και μια ωραία πλευρά η καραντίνα. Το φρένο αυτό και αυτή η παύση μου ήταν πάρα πολύ απαραίτητη στους ρυθμούς ταχύτητας και έντασης και στρες που λειτουργούσα πριν. Τώρα νιώθω ότι είναι αγαλλίαση ότι μπορώ να κάτσω και να χαζέψω τις γάτες που περνούν στον κήπο και να είμαι ήρεμη», είπε αρχικά η Μαρία Μπακοδήμου.

Στην συνέχεια η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην επιστροφή του «Just the 2 of us» που λόγω του κορωνοϊού «πάγωσε» απότομα από το πρώτο κιόλας επεισόδιο, το οποίο ήταν και το μόνο που προβλήθηκε μέσα από την συχνότητα του OPEN.

Η ανακοίνωση

Όπως αποκάλυψε, σύμφωνα μέχρι την ώρα τώρα ενημέρωση που έχει, τα γυρίσματα του show θα ξεκινήσουν και πάλι στις 21 Απριλίου, αν όλα πάνε καλά. Επίσης, όπως είπε στον αέρα της εκπομπής ανυπομονεί να επιστρέψει με τον ρόλο του κριτή.

Να σημειώσουμε πως η Ελένη Χατζίδου σαν λάτρης που είναι του Instagram και καθημερινά κάνει διάφορες αναρτήσεις με τις οποίες επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους, με ένα στιγμιότυπο από το «Just the 2 of us» έκανε μια ανακοίνωση για το μουσικό show το οποίο λόγω κορωνοϊού «πάγωσε» όπως είπαμε απότομα.