Νέο ζευγάρι «βόμβα» - Κορυφαίος ηθοποιός σε σχέση με μοντέλο από την Ελλάδα

Απίστευτο...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέο ζευγάρι «βόμβα» - Κορυφαίος ηθοποιός σε σχέση με μοντέλο από την Ελλάδα

Κυριολεκτική «βόμβα» είναι το νέο ζευγάρι της showbiz που έγινε γνωστό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real life ένας αγαπημένος κορυφαίος ηθοποιός είναι σε σχέση με ένα μοντέλο που έχει καταγωγή από την Ελλάδα, όπου και εργάζεται.

Ο λόγος για τον ηθοποιό Τζέραρντ Μπάτλερ και την Σοφία Χαρμαντά. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες της εφημερίδας, ο έρωτας τους αναζωπυρώθηκε και μετά από τα σκαμπανεβάσματα στη σχέση τους είναι μαζί και ευτυχισμένοι.

Όπως λοιπόν αναφέρει η εφημερίδα, οι δυο τους έζησαν ένα φλογερό ειδύλλιο μέσα το 2019, το οποίο ωστόσο σταμάτησε, όταν ο ηθοποιός αποφάσισε να τα βρει και πάλι με την πρώην του Μόργκαν Μπράουν. Όμως μετά τον χωρισμό τους, επέστρεψε στο μοντέλο. Συγκεκριμένα, μετά από λίγους μήνες έπεσε και πάλι στην αγκαλιά της.

Όπως συνεχίζει η εφημερίδα, ο Τζέραρντ Μπάτλερ ήταν εκείνος που βοήθησε την Σοφία Χαρμαντά να κάνει τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα στην Αμερική. Την φιλοξένησε για τους πρώτους επτά μήνες στην υπερπολυτελή κατοικία του στο Λος Άντζελες και τη βοήθησε να έρθει σε επαφή με τους κορυφαίους μάνατζερ στη βιομηχανία της μόδας και του κινηματογράφου.

Μάλιστα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, η Σοφία Χαρμαντά ήταν ο λόγος που ο αστέρας του Χόλιγουντ πραγματοποίησε το ταξίδι στη χώρα μας και δεν το ακύρωσε λόγω κορωνοϊού.

Τζέραρντ Μπάτλερ Σοφία Χαρμαντά σχέση

Δείτε ακόμη ένα νέο έρωτα στην showbiz, που φωτογράφοι τους "τσάκωσαν" να δίνουν παθιασμένα φιλιά σε δημόσιο χώρο!

Η επίσκεψη του Τζεραρντ Μπάτλερ στην Ελλάδα

Τρέλανε για ακόμη μία φορά το κοινό ο Τζέραρντ Μπάτλερ, μιας και σήμερα βρέθηκε στην Σπάρτη για την αφή της Ολυμπιακής Φλόγας. Ο ηθοποιός φώναξε το θρυλικό του «This is Sparta» και έκλεψε τις εντυπώσεις από το κοινό.

Ο θρυλικός ηθοποιός του Χόλιγουντ Τζέραρντ Μπάτλερ, που ενσάρκωσε το βασιλιά Λεωνίδα στην ταινία «300», έτρεξε από τον Μυστρά μέχρι τη Σπάρτη με την Ολυμπιακή Φλόγα, ως λαμπαδηδρόμος των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020.

Δείτε εδώ εικόνες από την έξοδο του Τζέραρντ Μπάτλερ στο κέντρο της Αθήνας.

Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα άναψε το βωμό, φωνάζοντας τη διάσημη κραυγή του ως «Λεωνίδας» από την ταινία «300»: «This is Sparta». Γύρω από τον Τζέραλντ Μπάτλερ συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, ενώ τα μέτρα ασφαλείας για τον διάσημο ηθοποιό ήταν δρακόντεια. Σημειώνεται ότι εκτός από τον Τζέραλντ Μπάτλερ, ως λαμπαδηδρόμος έτρεξε και ο Μπίλι Ζέιν.

Ωστόσο, η μεγάλη προσέλευση κοινού στην ειδική τελετή υποδοχής της στη Σπάρτη θορύβησε τους αρμόδιους φορείς, με αποτέλεσμα η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, σε συνεννόηση με το Υπουργείο Υγείας και τη ΔΟΕ, να αποφασίσει τη ματαίωση του υπολοίπου προγράμματος.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση, η παράδοση της Φλόγας στους Ιάπωνες διοργανωτές των Ολυμπιακών Αγώνων «Τόκιο 2020» θα γίνει κανονικά στην Πέμπτη 19/3 στο Παναθηναϊκό Στάδιο, χωρίς την παρουσία κοινού.

Πηγή: iefimerida.gr