Σύλβια Δεληκούρα: Η πανδημία έφερε την πιο γλυκιά δήλωση από τον γιο της

Δείτε τι της είπε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σύλβια Δεληκούρα: Η πανδημία έφερε την πιο γλυκιά δήλωση από τον γιο της

Η Σύλβια Δεληκούρα έκανε μια ανάρτηση και λιώσαμε με την δήλωση που έκανε ο γιος της. Η πανδημία φαίνεται να έχει και τα καλά της. Δείτε τι της είπε ο μικρός!

Η πανδημία μας έχει κλείσει μέσα στο σπίτι με την ηθοποιό να περνά και αυτή χρόνο μαζί με την οικογένειά της. Άλλωστε μοιράζεται και ορισμένε όμορφες στιγμές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι λοιπόν έκανε και τώρα που σε μια της ανάρτηση μας λέει πιο είναι αυτό που της είπε ο γιος της.

Ποια είναι λοιπόν η γλυκιά δήλωση που έκανε ο γιος της Σύλβια Δεληκούρα;

Η ίδια λοιπόν έκανε μια ανάρτηση στην οποία ανέβασε μια φωτογραφία του γιου της να είναι έξω και να παίρνει λίγο ήλιο. Μαζί ήταν και το κατοικίδιο της οικογένειας, ενώ η ηθοποιός μας αποκάλυψε και τι είναι εκείνο που της είπε το παιδί της, αλλά και όλες τις σκέψεις που της έφερε στο μυαλό η φράση του.

Η ίδια λοιπόν έγραψε τα εξής:

"Ο Ορφέας και η Τρούφα παίρνουν ήλιο, πριν λίγες ημέρες ο γιος μου μου είπε: Μαμά ευτυχώς ήρθε ον κορωνοϊός γιατί είμαστε συνέχεια μαζί, και είμαι μαμά που δεν λείπει πολύ από το σπίτι. Εκείνη την στιγμή κατάλαβα ότι όλα αλλάζουν αλλά όχι απαραίτητα προς το κακό! Ναι η ζωή μας άλλαξε και έρχονται και άλλες αλλαγές. ίσως αν αλλάξει η ματιά μας όλα θα είναι καλύτερα. Όσο γίνεται γιατί δεν είναι εύκολο για όλους τους συνανθρώπους μας". Να πούμε ότι και μια διάσημη κυρία μας έδειξε την μπέμπα της και μας έκανε επίσης να λιώσουμε με την εικόνα που ανέβασε στα social media. Δείτε ποια είναι

Ορίστε και η σχετική φωτογραφία που ανέβασε στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης η ηθοποιός

Σύλβια Δεληκούρα γιος έξω