Γιώργος Χρανιώτης: Μας ταξίδεψε με την φωτογραφία του από τον μήνα του μέλιτος

Μαζί με την γυναίκα του φυσικά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γιώργος Χρανιώτης: Μας ταξίδεψε με την φωτογραφία του από τον μήνα του μέλιτος

Ο Γιώργος Χρανιώτης ανέβασε μια φωτογραφία που μας πήγε μέχρι την Κούβα, με τον ηθοποιό να μας δείχνει ένα στιγμιότυπο από το ταξίδι του μέλιτος που έκανε με την γυναίκα του.

Ο Γιώργος Χρανιώτης και η Σοφία Αβασκαντήρα περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι και οι δυο τους έχουν μοιραστεί πολλές όμορφες στιγμές τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι και τώρα λοιπόν που η πανδημία μας έχει κλείσει μέσα, τι καλύτερο από το να σκεφτούμε μερικές όμορφες στιγμές από το παρελθόν.

Ο ηθοποιός λοιπόν, που θέλησε πρόσφατα να βοηθήσει δίνοντας και αίμα, ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram στην οποία τον βλέπουμε μαζί με την γυναίκα του σε ένα ταξίδι που είχαν πάει στην Κούβα. Μάλιστα ο ηθοποιός έβαλε στην ανάρτηση του και το #honeymon υποδηλώνοντας ότι ίσως είναι από το ταξίδι του μέλιτος.

Από τον Γιώργο Χρανιώτη και το ταξίδι του μέλιτος στην υπέροχη φωτογραφία που είχε ανεβάσει η γυναίκα του

Μιλώντας στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πριν λίγο καιρό η Γεωργία Αβασκαντήρα, έδωσε μια συνέντευξη στην οποία αποκάλυψε όχι μόνο το φύλο αλλά και το ότι σε λιγότερο από τρεις μήνες θα γίνει για πρώτη φορά μαμά.

«Περιμένουμε αγόρι. Το λέμε τώρα που το έχει μάθει και ο μπαμπάς. Στην αρχή δεν το ήξερε επειδή δεν ήθελε να το ξέρει. Είμαι στον έκτο μήνα και δεν έχω σταματήσει να γυμνάζομαι. Έχω μια εύκολη εγκυμοσύνη ευτυχώς. Περιμένουμε την πρώτη στιγμή που θα έρθει το μωρό στο σπίτι και θα πρέπει να του κάνουμε το πρώτο του μπάνιο. Ανυπομονούμε. Είμαστε μαζί πέντε χρόνια. Είναι πολύ γλυκός και με φροντίζει. Θέλουμε όταν γεννήσω να το ζήσουμε αυτό οι τρεις μας».

Η ίδια ανέβασε και μια φωτογραφία που μας συγκίνησε