Αδιανόητες φήμες - Το "βρώμικο" διαζύγιο της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι

Πανικός στη βασιλική οικογένεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητες φήμες - Το

Κανονικός σάλο έχουν προκαλέσει οι αδιανόητες φήμες που κυκλοφόρησαν από γνωστό περιοδικό του εξωτερικού, γύρω από το "βρώμικο" διαζύγιο που ετοιμάζει η Μέγκαν Μαρκλ για τον Χάρι και το σχέδιό της να κρατήσει τον Άρτσι στις ΗΠΑ.

Η Μέγκαν και ο Χάρι κατάφεραν να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας όταν αποφάσισαν να αφήσουν το παλάτι και τη ζωή τους στη βασιλική οικογένεια και να δοκιμάσουν μία νέα καθημερινότητα μακριά από όλους και όλα, μετακομίζοντας στο Λος Άντζελες.

Από τη μέρα ωστόσο που το Megxit έγινε πραγματικότητα, οι φήμες γύρω από τις τρικυμίες στη σχέση του ζευγαριού δίνουν και παίρνουν, με μερικές να μιλούν για το πώς ο Χάρι έχει μετανιώσει την απόφασή του και θέλει να γυρίσει στο Buckingham.

Η φήμη για το "βρώμικο" διαζύγιο

Μία από τις χειρότερες φήμες που κυκλοφόρησε ωστόσο βρίσκεται στο πρωτοσέλιδο του περιοδικού Woman's Day, στο οποίο αναφέρεται πως η Μέγκαν σχεδιάζει να ζητήσει διαζύγιο από τον Χάρι.

Στο σχετικό ρεπορτάζ μιλάει ένας νομικός ο οποίος μένει στο Λος Άντζελες δεν έχει ωστόσο καμία απολύτως σχέση με το ζευγάρι.

«Η γυναίκα αυτή τα έχει οργανώσει όλα, ήθελε να φέρει τον Χάρι και τον Άρτσι στην Αμερική για να ζήσει σαν celebrity όπως και είχε συνηθίσει. Το τρομακτικό είναι πως ο Χάρι είναι απομονωμένος σε μια χώρα μακριά από το σπίτι και την οικογένειά του κι εκείνη που έχει όλα τα χαρτιά της τράπουλας στα χέρια είναι η Μέγκαν» αναφέρει ο εν λόγω νομικός, ο οποίος ενώ υποστηρίζει πως έχει τα χαρτιά του διαζυγίου, δεν τα παραθέτει πουθενά στη συνέντευξή του.

Εν ολίγοις, το όλο θέμα δημιουργήθηκε με σκοπό να πει ο συγκεκριμένο δικηγόρος την οπτική του για την εξέλιξη του γάμου της Μέγκαν και του Χάρι και να εξηγήσει τι θα γίνει αν τελικά πάρουν διαζύγιο με την μοίρα του Άρτσι.

Μέγκαν Μαρκλ Χάρι φήμες για διαζύγιο