Έσκασε η ανακοίνωση από τον ΣΚΑΙ για τον Νίκο Μουτσινά και το Καλό Μεσημεράκι

Πότε επιστρέφει επίσημα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έσκασε η ανακοίνωση από τον ΣΚΑΙ για τον Νίκο Μουτσινά και το Καλό Μεσημεράκι

Στις τηλεοπτικές μας οθόνες επιστρέφει ο Νίκος Μουτσινάς μετά από τρεις περίπου εβδομάδας εκτός τηλεόρασης. Το εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» θα μας κρατάει και πάλι συντροφιά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ καθημερινά και θα μας χαρίζει απίστευτες στιγμές γέλιου. Έσκασε η ανακοίνωση του σταθμού.

Ο παρουσιαστής είναι πολύ χαρούμενος για την επιστροφή του και ανυπομονεί να καλησπερίσει το τηλεοπτικό κοινό και πάλι με ένα ζεστό χαμόγελο. Μάλιστα, το κανάλι έβγαλε την επίσημη ανακοίνωση για την εκπομπή.

Μετράμε αντίστροφα για τη Δευτέρα του Πάσχα. Η ξεχωριστή συνήθεια του μεσημεριού θα είναι και πάλι κοντά μας και δεν θα μας αφήσει να κλείσουμε μάτι.

Από τη Δευτέρα 20 Απριλίου το πλατό μεταμορφώνεται σε σπίτι, και θα έχουμε κάθε λόγο να λέμε «Καλό Μεσημεράκι» μέσα από τον ΣΚΑΪ.

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει “μελετήσει” την καραντίνα, και θα μας κάνει να τη δούμε με άλλο μάτι. Αστείρευτο χιούμορ, από το stand up και την Χρυσή τηλεόραση, μέχρι τη στήλη #agapimenemouniko. Καλεσμένοι (μέσω Skype), και πολλές εκπλήξεις που θα μας φέρουν κοντά παρά την απόσταση…

Ο μοναδικός Νίκος Μουτσινάς, η ασταμάτητη Βάνια(Ματίνα Νικολάου) και οι ξεσηκωτικοί Alcatrash παίρνουν θέσεις.

Από τη Δευτέρα 20.4 & καθημερινά στις 15:00.

Μια άσχημη είδηση έγινε γνωστή για τον αγαπημένο Νίκο Μουτσινά πριν από λίγες ημέρες.

Η ανάρτηση του Νίκου Μουτσινά για την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» λίγο πριν την πρεμιέρα

Μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ επιστρέφει και πάλι ο Νίκος Μουτσινάς και η εκπομπή που έχουν αγαπήσει πολλοί τηλεθεατές. Εδώ και αρκετές ημέρες είναι και επίσημο ότι το «Καλό Μεσημεράκι» έρχεται μετά από περίπου 3 εβδομάδες εκτός και πάλι στον αέρα. Μάλιστα, ο παρουσιαστής έκανε και μια νέα ανάρτηση.

Συγκεκριμένα, η μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ - όπως και όλες στο κανάλι - ακολουθεί τα μέτρα που λαμβάνει η Κυβέρνηση για την προστασία από τον κορωνοϊό και με σκοπό τον περιορισμό της. Για το λόγο αυτό όλες οι ψυχαγωγικές εκπομπές του σταθμού παίζουν πλέον σε επανάληψη.

Ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται στο σπίτι του ακολουθώντας όλες τις οδηγίες για την προστασία από τον κορωνοϊό για αυτό και δεν το... κουνάει από το σπίτι του. Μάλιστα, για να περάσει η ώρα έχει βρει και μια νέα ασχολία με την οποία θα «λυθείτε» από τα γέλια.

Βέβαια, από την Δευτέρα του Πάσχα, ο παρουσιαστής επιστρέφει στην τηλεόραση ωστόσο σε «Home Edition». Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα του, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια ανάρτηση της Ματίας Νικολάου.

Νίκος Μουτσινάς «Καλό Μεσημεράκι» ΣΚΑΙ