Η ανακοίνωση του Mega - Τι θα συμβεί το βράδυ της Ανάστασης

Τι μας περιμένει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανακοίνωση του Mega - Τι θα συμβεί το βράδυ της Ανάστασης

Νέα ανακοίνωση μας ήρθε από το Mega! Τι θα συμβεί το βράδυ της Ανάστασης; Το κανάλι μας ετοιμάζει ξέφρενο γλέντι ακόμα και αν μένουμε σπίτι. Εσείς τα μάθατε;

Το βράδυ της Ανάστασης ο Αντώνης Ρέμος στο MEGA. Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά από τη συναυλία του στο στάδιο του στο Tae Kwon Do, στα πλαίσια του «Live Experience Tour 2020».

Όλα όσα αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του Mega για το βράδυ της Ανάστασης

Για δύο ώρες ο Αντώνης Ρέμος και τα ντουέτα του με τον Μάνο Πυροβολάκη, την Μελίνα Ασλανίδου, την Μαντώ και την Καίτη Γαρμπή μας κρατούν συντροφιά και μας απογειώνουν με αγαπημένες μας μελωδίες και τραγούδια.

Ο Αντώνης Ρέμος αποκλειστικά στο MEGA αμέσως μετά την Ανάσταση, στις 00:20. Την ίδια στιγμή να τονίσουμε πως πρόκειται να δούμε και μία επιστροφή "βόμβα" στο κανάλι.

ανακοίνωση Mega Αντώνης Ρέμος βράδυ Ανάστασης

Ανακοίνωση από το Mega για την Μεγάλη Εβδομάδα

Πριν από λίγη ώρα, το Mega, εξέδωσε μία ανακοίνωση που αφορά τη Μεγάλη Εβδομάδα και συγκεκριμένα την μετάδοση των ιερών ακολουθιών από το κανάλι καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας με σκοπό να παρακολουθήσουν οι πιστοί που δεν μπορούν να πάνε στην εκκλησία.

To Mega, την Αγία και Μεγάλη Εβδομάδα, θα μεταδώσει τις Ακολουθίες της Μεγάλης Παρασκευής, του Μεγάλου Σαββάτου και της Αναστάσεως.

Οι Ακολουθίες θα μεταδίδονται σε απευθείας σύνδεση από τον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Πειραιά, ενώ αντίστοιχη ανακοίνωση έκανε και το Openvtv.

Τη Μεγάλη Παρασκευή 17 Απριλίου,

  • 08:00-11:10 η Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και της Αποκαθήλωσης
  • 17:00-19:30 η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου

Το Μεγάλο Σάββατο 18 Απριλίου,

  • 07:00-09:15 η Ακολουθία του Εσπερινού και η Θεία Λειτουργία του Μ. Βασιλείου
  • 23:40-00:15 η Ακολουθία της Αναστάσεως
TAGS