Η Βάνια του Μουτσινά έκανε ανάρτηση για το Καλό Μεσημεράκι

Πότε η μεγάλη της επιστροφή;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Βάνια του Μουτσινά έκανε ανάρτηση για το Καλό Μεσημεράκι

Η τηλεοπτική Βάνια του Νίκου Μουτσινά έκανε ανάρτηση για το Καλό Μεσημεράκι και έβαλε φωτιές στο instagram! Πότε η μεγάλη της επιστροφή στην εκπομπή; Δείτε όλα όσα ανέφερε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό.

Η εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, “Καλό Μεσημεράκι”, έχει σταματήσει να προβάλλεται εδώ και περίπου ένα μήνα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, προβάλλοντας στην θέση του best of και επαναληπτικά επεισόδια.

Αυτό ωστόσο όπως ανέφερε και η Ματίνα Νικολάου θα σταματήσει πολύ σύντομα. Πριν λίγες ημέρες, όπως είχε γίνει γνωστό είχε κυκλοφόρησε ένα teaser, το οποίο προανήγγειλε την επιστροφή της εκπομπής.

Δείτε την ανάρτηση της Βάνια του Μουτσινά για το Καλό Μεσημεράκι

Έτσι λοιπόν, οι τηλεθεατές θα δουν ξανά τον Νίκο Μουτσινά και τους συνεργάτες του, την Δευτέρα του Πάσχα 20 Απριλίου, μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ, και όλοι τους είναι πανέτοιμοι για το comeback, με την Βάνια πρώτη από όλους να αναφέρει σε μια φωτογραφία στον λογαριασμό της την τηλεοπτική της επιστροφή.

Συγκεκριμένα η ίδια έγραψε στην εικόνα της, «Η Βάνια είναι έτοιμη!!! Μένει σπίτι και την άλλη Δευτέρα έρχεται εκεί στο πλατό του skaitv.gr με τον nikosmoutsinas σε νέες περιπέτειες!!!».

Η Ματίνα Νικολάου μένει σπίτι

Στο σπίτι 'θα κάτσει" και η Ματίνα Νικολάου, ακολουθώντας με την σειρά της τις οδηγίες που ε΄χουν δοθεί για τον κορωνοϊό. Μάλιστα έκανε και σχετική ανάρτηση στο Instagram. Δείτε τι έγραψε η "Βάνια".

Πολλές είναι οι εκπομπές που εξαιτίας των εξελίξεων με τον ιό, που σαρώνει και την χώρα μας, δεν θα γίνουν, ενώ τα τηλεοπτικά πρόσωπα με αναρτήσεις τους καλούν τον κόσμο να μείνει στο σπίτι! Το ίδιο έκανε και η Ματίνα Νικολάου, που μέσα από ποστ στο Instagram καλεί με την σειρά της το κοινό να μην κάνει άσκοπες μετακινήσεις.

“Η Βάνια θα κάτσει σπίτι της να ξεκουραστεί τώρα για κώποιες μέρες. Και σας προτείνει να κώνετε και εσείς το ίδιο! Θα της λείψετε! #menoumespiti” έγραψε στο Instagram η "Βάνια" από το "Καλό μεσημεράκι". Δείτε ακόμα και πως περνούν τον χρόνο τους ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα, που είναι σε καραντίνα στο σπίτι!

Δείτε και την ανάρτησή της