Σία Κοσιώνη: Στον Ιερό Ναό στο Κουκάκι μαζί με το παιδί της

Άναψε κερί και μίλησε με τον ιερέα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σία Κοσιώνη: Στον Ιερό Ναό στο Κουκάκι μαζί με το παιδί της

Αποκλειστικές φωτογραφίες μόνο στο περιοδικό You από την επίσκεψη της Σίας Κοσιώνη στον Ιερό Ναό στο Κουκάκι μαζί με τον γιο της.

Αυτήν την περίοδο βρίσκεται στις επάλξεις της ενημέρωσης για την εκστρατεία ενάντια στον κορωνοϊό, καθημερινά στις 19:50 μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Αν μη τι άλλο, παρά τον αυξημένο φόρτο εργασίας και το άγχος, το τελευταίο διάστημα η Σία Κοσιώνη βλέπει τους κόπους της να ανταμείβονται, μένοντας σταθερά στις πρώτες θέσεις στην καρδιά του κοινού, κάτι που φαίνεται με μία γρήγορη ματιά στις μετρήσεις τηλεθέασης.

Τις υπόλοιπες ώρες, ωστόσο, μόλις κλείνουν τα φώτα, είναι full time μαμά και αφιερώνεται στον γιο της, Δήμο, που τη συντροφεύει στις περιορισμένες εξόδους της, συνήθως για περίπατο και ελαφριά γυμναστική. Σε μία από αυτές τούς συνάντησε ο φακός του YOU, όταν περπάτησαν μαζί επί της Διονυσίου Αρεοπαγίτου κάνοντας έτσι την καθημερινή τους άσκηση, με μία μικρή στάση. Να σημειωθεί πως στην ίδια οδό στεγάζεται το πολιτικό γραφείο του δημάρχου Αθηναίων και συζύγου της Σίας Κοσιώνη, Κώστα Μπακογιάννη. Η ανκοργούμαν του ΣΚΑΪ δεν θέλει να χάνει λεπτό από τις οικογενειακές στιγμές με τον γιο της αλλά και με τον σύζυγό της, ενώ παρ’ ότι κι εκείνος έχει αυξημένες υποχρεώσεις, βρίσκει πάντα χρόνο για τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Οικογενειακές στιγμές

Οι μέρες της περνούν στο σπίτι μαζί με τον γιο της και καρπό του έρωτά της με τον Κώστα Μπακογιάννη. Η Σία Κοσιώνη δείχνει με κάθε τρόπο πόσο αφοσιωμένη είναι στην οικογένειά της, και ακόμα περισσότερο στον γιο της, κάτι που μπορούν να επιβεβαιώσουν και όσοι τους βλέπουν μαζί. Την περασμένη εβδομάδα, μάλιστα, η δημοσιογράφος ανέβασε ένα στιγμιότυπο στο οποίο ο μικρός Δήμος παίζει με τον μεγαλύτερο αδερφό του, δείχνοντας πως σε αυτές τις δύσκολες μέρες της καραντίνας όλη η οικογένεια παραμένει ενωμένη σαν μία γροθιά- δείτε εδώ την τρυφερή φωτογραφία.

Προσεύχεται για τους αγαπημένους της

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες, η Σία Κοσιώνη βρίσκει δύναμη στην προσευχή και στην πίστη της στον Θεό, όπως πολλοί συμπολίτες μας. Κάτι που έκανε και την περασμένη Παρασκευή, όταν με αποκλειστικό μάρτυρα τον φακό του YOU, περνώντας έξω από Ιερό Ναό στο Κουκάκι σταμάτησε για να ανάψει ένα κερί.

Μάλιστα, όπως μας περιγράφουν αυτόπτες μάρτυρες, συνομίλησε με τον ιερέα που βρισκόταν εκεί, τηρώντας πάντα τις απαραίτητες αποστάσεις.

Σία Κοσιώνη γιος Ιερός Ναός Κουκάκι

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Φωτογραφίες: Papadakis Press/Γιώργος Παπαδάκης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ