Στο φαρμακείο η Χριστίνα Μπόμπα χωρίς μάσκα και γάντια - Τι αγόρασε;

Η πρώτη έξοδος μετά την καραντίνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στο φαρμακείο η Χριστίνα Μπόμπα χωρίς μάσκα και γάντια - Τι αγόρασε;

Έχουμε αποκλειστικές φωτογραφίες από την πρώτη έξοδο της Χριστίνας Μπόμπα μετά την καραντίνα. Πήγε στο φαρμακείο για να αγοράσει μάσκα και γάντια.

Τα δύσκολα πέρασαν τόσο για εκείνη όσο και για τον σύζυγό της Σάκη Τανιμανίδη που διεγνώσθησαν τον περασμένο μήνα με κορωνοϊό. Μετά και τις επαναληπτικές εξετάσεις και οι δύο είναι πια υγιείς.

Παρ’ όλα αυτά όμως, ενώ έχουν πάρει το πράσινο φως από τους γιατρούς ότι ανήκουν σε εκείνη την κατηγορία που μπορούν να βγαίνουν έστω και για λίγο δίχως φόβο από το σπίτι τους, η Χριστίνα φροντίζει να τηρούν το μέτρο του περιορισμού και αντί για βόλτες, προτιμούν τη βεράντα του σπιτιού τους για χαλάρωση.

Οι αγορές και οι συμβουλές για τη μάσκα!

Χριστίνα Μπόμπα στο φαρμακείο μετά την καραντίνα

Η μία και μοναδική της έξοδος ήταν πριν από λίγες μέρες για να πάει στο φαρμακείο της γειτονιάς της. Ήθελε να προμηθευτεί εκ νέου προστατευτικές μάσκες για το πρόσωπο. Ζήτησε μάλιστα από τον φαρμακοποιό της να της δείξει τον πιο σωστό τρόπο τόσο για να τη φορά όσο και για να τη βγάζει χωρίς να θέσει σε κίνδυνο την υγεία της. Ντυμένη σπορ με το αθλητικό της κολάν και χαμογελαστή, η Χριστίνα αποχώρησε από το φαρμακείο και μάλιστα χωρίς ενδιάμεσο σταθμό γύρισε στο σπίτι.

Η νέα καθημερινότητά της μαζί με τον Σάκη έχει πια και αρκετές δόσεις γυμναστικής, με εκείνη μάλιστα να παραδίδει από την περασμένη εβδομάδα και διαδικτυακά μαθήματα στις followers της με ασκήσεις απλές και κατανοητές που μπορούν να κάνουν όλοι από το σαλόνι του σπιτιού τους. Βέβαια, εκτός από τη γυμναστική, συνεχίζει τους πειραματισμούς στην κουζίνα με νέες συνταγές μαγειρικής αλλά και ζαχαροπλαστικής. Ακόμη και αν είναι ακόμη... πρωτάρα ως νοικοκυρά, κάνει φιλόδοξες προσπάθειες, όπως υποστηρίζει και ο Σάκης!

Ωστόσο, αυτές τις ημέρες πολύ ντόρος έγινε γύρω από την φερόμενη εγκυμοσύνη της και ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη βγήκε στον αέρα της Κατερίνας Καινούργιου και για πρώτη φορά μίλησε γι αυτό. Δείτε εδώ τι είπε

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Φωτογραφίες: Papadakis Press/Γιώργος Παπαδάκης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ