Σμαράγδα Καρύδη: Ρομαντική έξοδος με τον Θοδωρή Αθερίδη - Μαζεύαν μαργαρίτες

Βγήκαν για λίγο από την καραντίνα και τους "τσακώσαμε"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σμαράγδα Καρύδη: Ρομαντική έξοδος με τον Θοδωρή Αθερίδη - Μαζεύαν μαργαρίτες

Εκμεταλλευόμενοι τον ηλιόλουστο καιρό των προηγούμενων ημερών, την ώρα που συμπληρώνονται περίπου τρεις εβδομάδες από τα μέτρα για τον περιορισμό της κυκλοφορίας και της εξάπλωσης του κορονωϊού στη χώρα μας, ο Θοδωρής Αθερίδης και η Σμαράγδα Καρύδη έκαναν μία ρομαντική έξοδο στο Καβούρι για να μαζέψουν μαργαρίτες.

Στη μετακίνησή τους την περασμένη Πέμπτη μπορεί να ανέφεραν πως βγήκαν για βόλτα με τον σκύλο της Σμαράγδας Καρύδη, τον Γιάννη, απώτερος σκοπός τους όμως ήταν να μαζέψουν... μαργαρίτες, όπως φαίνεται και στις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το YOU. Το ζευγάρι περπάτησε για λίγη ώρα κοντά στην παραλία και στη συνέχεια επέστρεψε σπίτι με ένα γεμάτο μπουκέτο που προσέφερε ο Θοδωρής Αθερίδης στην αγαπημένη του.

Θοδωρής Αθερίδης στο Καβούρι με την Σμαράγδα Καρύδη

Πολυάσχολοι και οι δύο, το τελευταίο διάστημα οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις, με τη σειρά του ΑΝΤ1 «Μην Ψαρώνεις» και την παράσταση «Του Κουτρούλη ο γάμος» αντίστοιχα, σταμάτησαν απότομα και κατά συνέπεια ψάχνουν τρόπους για να διοχετεύσουν την ενέργειά τους, βρίσκοντας άπλετο χρόνο, τον οποίο απολαμβάνουν μεταξύ τους αλλά και με τον τετράποδο φίλο της Σμαράγδας Καρύδη, που έχει την τιμητική του, όπως όλοι οι σκύλοι άλλωστε αυτή την περίοδο.

Σχέδια πριν και μετά τον κορωνοϊό

Πρόσφατα έκλεισαν μία δεκαετία μαζί, αλλά συνεχίζουν να μιλούν με τα καλύτερα λόγια ο ένας για τον άλλον, δείχνοντας πως ο χρόνος και η καθημερινότητα δεν επηρέασε τη σχέση τους. Μέχρι πρόσφατα δε, έκαναν σχέδια για το καλοκαίρι, από τότε όμως η ζωή όλων μας άλλαξε άρδην και κατά συνέπεια καλούνται να ανασυνταχτούν και να σκεφτούν εναλλακτικές λύσεις για τους επόμενους μήνες. Πάντως, παρ’ ότι έχουν καιρό να συνεργαστούν, αυτό το ενδεχόμενο δεν υπάρχει στα σχέδιά τους αυτή την περίοδο.

Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό ο φακός του Youweekly.gr τους είχε πιάσει να ψωνίζουν στο σούπερ μάρκετ. Δείτε εδώ τις αποκλειστικές φωτογραφίες από το ζευγάρι στην καθημερινότητά του.

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You

Φωτογραφίες: Γιάννης Ευαγγελίου

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ