Ο Γιάννης Σπαλιάρας θέλει να κάνει οικογένεια και ψάχνει... «ωάριο να τεκνοποιήσει»

Απίστευτη δήλωση

Ο Γιάννης Σπαλιάρας θέλει να κάνει οικογένεια και ψάχνει... «ωάριο να τεκνοποιήσει»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας θέλει να κάνει οικογένεια και ψάχνει... «ωάριο να τεκνοποιήσει». Κι όμως αυτή την δήλωση έκανε ο ίδιος σε ερώτηση που του έγινε για τον αν θέλει ή όχι να κάνει κάποια στιγμή παιδί.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή αλλά και στο γεγονός πως κάποια στιγμή θέλει να κάνει ένα παιδί. O ίδιος αναφέρθηκε σε αυτά σε συνέντευξη του που προβλήθηκε στο Happy Day.

«Οι Ελληνίδες είναι πιο ωραίες από τις Μεξικανές. Τα χρήματα που πήρα από το Survivor ήταν καλά σχετικά, αλλά δεν μπορείς να αντισταθμίσεις την πείνα εύκολα με τα χρήματα.

Δηλαδή, νομίζω ήταν το πείσμα αυτό που μας κράταγε εκεί και όχι τα χρήματα. Δεν μπορώ να πω ότι είναι προτεραιότητά μου το μόντελινγκ τώρα στην ηλικία που είμαι. Περισσότερο με ενδιαφέρει η υποκριτική και η παρουσίαση.

Περιμένω αυτή την ανήθικη πρόταση που βλέπουμε στο Hollywood με 1 εκατομμύριο δολάρια και κανείς δεν έχει έρθει ακόμα. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια ναι. Το ωάριο ψάχνω για να τεκνοποιήσω», είπε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Σπαλιάρας. Δείτε εδώ και την δήλωση που έκανε για τους ομοφυλόφιλους πριν λίγες ημέρες

Γιάννης Σπαλιάρας οικογένεια ωάριο

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Σπαλιάρα

Ο Γιάννης Σπαλιάρας (Αθήνα, 21 Μαΐου 1975) είναι Έλληνας μοντέλο, ηθοποιός, παρουσιαστής και πρώην καλαθοσφαιριστής.

Γεννήθηκε στις 21 Μαΐου 1975 στην Αθήνα όπου και μεγάλωσε. Ο πατέρας του ήταν Έλληνας ενώ η μητέρα του έχει καταγωγή από την Κύπρο. Την περίοδο που πήγαινε ακόμη σχολείο ξεκίνησε να ασχολείται με τη καλαθοσφαίριση. Αγωνίστηκε ως καλαθοσφαιριστής στον Κρόνο και στην ομάδα του Παπάγου, ενώ στις αρχές της δεκαετίας του '90 -σε ηλικία 15 ετών- έπαιξε με την Εθνική Παίδων σε τουρνουά στη Γαλλία.

Τη δεκαετία 1995-2005 συμμετείχε σε μεγάλες επιδείξεις μόδας και πασαρέλες ενώ εργάστηκε ως κεντρικό πρόσωπο σε καμπάνιες μεγάλων εταιριών σε Ελλάδα και εξωτερικό. Παράλληλα έκανε τα πρώτα του βήματα στην τηλεόραση στα τέλη της δεκαετίας του '90 παρουσιάζοντας μουσική εκπομπή στο νεανικό κανάλι MAD TV.

Το 1995, αφότου πέρασε στη Γυμναστική Ακαδημία Αθηνών ξεκίνησε να ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελινγκ.