Πένθος για τον Γιάννη Μπορμπόκη - Η σπαρακτική του ανάρτηση

Ποιον "έχασε";

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πένθος για τον Γιάννη Μπορμπόκη - Η σπαρακτική του ανάρτηση

Σπαρακτική η ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Μπορμπόκης, ο οποίος έχασε ένα πολύ δικό του άνθρωπο. Ο ίδιος ανέβασε και φωτογραφία, στέλνοντας ένα γλυκό μήνυμα.

Ειδικότερα ο Μπορμπόκης, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε μαζί με την γιαγιά του που έφυγε από την ζωή. Τα όσα γράφει στην λεζάντα της φωτογραφίας μας έφεραν μεγάλη συγκίνηση, με τον ίδιο να της εύχεται καλό ταξίδι.

"Καλό Ταξίδι Γιαγιάκα Μου! Σ’αγαπώ Πολύ Και Θα Σε Αγαπώ Πολύ,

Δεν Θα Ξεχάσω Ποτέ Το Πως Ήθελες Να Μας Φροντίσεις Κάθε Φορά Που Ερχόμασταν, Να Μας Φιλέψεις Να Μας Αγκαλιάσεις Να Μας Κάνεις Ελληνικό Καφέ Να Πιούμε Στη Βεράντα Σου, Να Μας Κοιμήσεις Να Μας Κεράσεις Σάντουιτς Με Σουτζουκάκια! Καλό Ταξίδι Γιαγιάκα Μου, Σ’αγαπάω!

Τώρα Ξανά Ήρθε Η Ώρα Να Κάνεις Εσύ Αγκαλίτσες Τον Παππού Μου Και Φιλάκια

Θυμάμαι Που Μας Έλεγες Να Κάνουμε Αγκαλίτσες Και Να Αγαπιέμαστε Να Αγαπίεστε Έλεγες! Να Δώσεις Φιλάκια Και Αγκαλίτσες Στον Παππού Και Από Εμάς! Να Τους Λες Τα Αστεία Και Τις Πλάκες Που Μας Έλεγες Εμάς Να Γελάνε Όλοι Εκεί Πάνω! Σ’αγαπάμε Πολύ Γιαγιάκα Μου Καλό Ταξίδι. . ." ήταν τα λόγια που έγραψε. Να πούμε ότι δύσκολες ώρες πέρασε και Κοκκινάκης, Ποιος δικός του έφυγε από την ζωή;

Ορίστε και η ανάρτηση που έκανε ο Μπορμπόκης

Πένθος εκτός από τον Γιάννη Μπορμπόκη και για την Βούλα Πατουλίδου

Ειδικότερα η Βούλα Πατουλίδου μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή Ευτυχείτε εκφράζοντας την ανησυχία της για τον γιο της που ζει στην Αμερική κοντά στη Νέα Υόρκη, ενώ αναφέρθηκε και στην απώλεια ενός φίλου της από τον κορωνοϊό.

"Κάθε βδομάδα ευελπιστούμε ότι θα βελτιώνεται η κατάσταση όχι μόνο για το δικό μου το παιδί αλλά γενικότερα για όλον τον κόσμο ώστε να ησυχάσουμε και να συνεχίσουμε σίγουρα όχι από εκεί που σταματήσαμε με τον κορονοϊό [...] Έχασα έναν αγαπημένο φίλο εξαιτίας του αναθεματισμένου ιού. Είχε υποκείμενα νοσήματα και δυστυχώς τον χάσαμε" είπε μεταξύ άλλων μιλώντας στην Κατερίνα Καινούργιου.