Δάκρυσε στον αέρα του Star η Βούλα Πατουλίδου - Η γλυκιά έκπληξη

Τι έκανε η Φωλιά των Κου Κου;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δάκρυσε στον αέρα του Star η Βούλα Πατουλίδου - Η γλυκιά έκπληξη

Μια γλυκιά έκπληξη έκανε η Φωλιά των Κου Κου στη Βούλα Πατουλίδου που δάκρυσε στον αέρα του Star. Δείτε ποιο αγαπημένο της πρόσωπο την αιφνιδίασε!

Την αγωνία για τον 21χρονο γιο της Γιώργο Ζαρζαβατσίδη που σπουδάζει στις ΗΠΑ μοιράστηκε η Βούλα Πατουλίδου το πρωί της Μεγάλης Τετάρτης στη «Φωλιά των Κου Κου» που της επιφύλασσε μια μεγάλη έκπληξη.

Ειδικότερα η ίδια μιλούσε για τον γιο της και πόσο της λείπει, κάτι που είχε σχολιάσει και στην εκπομπή Πρωινό, όπου και είχε αποκαλύψει μάλιστα και μια μεγάλη απώλεια που είχε πρόσφατα.

"Κάθε βδομάδα ευελπιστούμε ότι θα βελτιώνεται η κατάσταση όχι μόνο για το δικό μου το παιδί αλλά γενικότερα για όλον τον κόσμο ώστε να ησυχάσουμε και να συνεχίσουμε σίγουρα όχι από εκεί που σταματήσαμε με τον κορωνοϊό" είχε πει τότε για τον γιο της.

Ποια είναι η γλυκιά έκπληξη που έκανε η εκπομπή του Star και έφερε δάκρυα στον αέρα για την Βούλα Πατουλίδoυ;

"Είμαι η κλασική Ελληνίδα μάνα, που το παιδί της αυτήν τη στιγμή ζει σε μια άλλη χώρα. Ξέρω πως δεν είμαι η μόνη. Όποιος γονιός, όμως, πει πως έχει συνηθίσει λέει ψέματα" είπε μεταξύ άλλων η Βούλα Πατουλίδου και στην συνέχεια έγινε κάτι που δεν περίμενε με τίποτα. Τι ήταν αυτό;

Λοιπόν η εκπομπή της "έκρυβε" τον γιο της, ο οποίος επίσης συνδέθηκε μέσω skype με την Φωλιά των Κου Κου και συνομίλησε με την μητέρα του. Μάλιστα όση ώρα εκείνη μιλούσε ο ίδιος την έβλεπε, παρόλο που εκείνη δεν το γνώριζε.

Ορίστε και το βίντεο από την εκπομπή του Star