Θρήνος για την Μαίρη Συνατσάκη

Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο της πρόσωπο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος για την Μαίρη Συνατσάκη

Θρήνος για την Μαίρη Συνατσάκη, καθώς έφυγε από την ζωή αγαπημένο της πρόσωπο. Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια ανάρτηση στα Insta Stories.

Όπως έκανε γνωστό η ίδια η παρουσιάστρια και influencer, έφυγε από την ζωή η αγαπημένη της γιαγιά, σήμερα Μ. Τετάρτη.

Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία με έναν κήπο και έβαλε μια καρδιά ενώ πάνω της έγραψε «Καλό ταξίδι» γιαγιά, θέλοντας έτσι να την αποχαιρετήσει.

Δείτε την ανάρτηση της:

Μαίρη Συνατσάκη θρήνος

Ωστόσο η ίδια είχε περάσει και πριν λίγο καιρό, στιγμές αγωνίας. Τι είχε συμβεί

Λίγα λόγια για την Μαίρη Συνατσάκη

Μαίρη Συνατσάκη (27 Δεκεμβρίου 1984, Αθήνα) είναι Ελληνίδα παρουσιάστρια και επιχειρηματίας. Έχει σπουδάσει ψυχολογία στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Το 2005, πέρασε από οντισιόν για το μουσικό κανάλι MAD, όπου παρέμεινε τελικά για 9 ολόκληρα χρόνια. Η πρώτη της δουλειά εκεί ήταν η εκπομπή "Playroom" (2005-2006) ενώ ακολούθησαν οι εκπομπές "Yours Space" (2007) με τους Δημήτρη Ουγγαρέζο & Αλέξανδρο Συμηριώτη, "MAD Day Live" (2008) και άλλες, με τελευταία το "Homemade" (2014).

Ενδιάμεσα, όσα χρόνια εργάζονταν για το MAD, ξεκίνησε και η παρουσία της σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας, με πρώτη εμφάνιση στην εκπομπή του ΑΝΤ1, "Elatte" (2010) όπου παρουσίαζε η Ράνια Θρασκιά. Το 2011, ανέλαβε την παρουσίαση του green room στο show Dancing with the stars με κεντρική παρουσιάστρια τη Ζέτα Μακρυπούλια. Το 2012, υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με το κανάλι MEGA, συμμετέχοντας στο πάνελ της εκπομπής "Πρωινό mou" με τους Γιώργο Λιάγκα & Φαίη Σκορδά αλλά και παρουσιάζοντας το παιχνίδι μαγειρικής "Master Chef 2". Το 2013, συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο Dancing with the stars 3 ενώ τη σεζόν 2014-2015 συνεργάστηκε ξανά με τους Γιώργο Λιάγκα & Φαίη Σκορδά, στην εκπομπή "Το Πρωινό". Παράλληλα, το 2015, παρουσίασε μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου τον ελληνικό τελικό της Eurovision στη ΝΕΡΙΤ.

Τη σεζόν 2015-2016 ανέλαβε τη παρουσίαση της εκπομπής του ΑΝΤ1, "Spata Live" μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, η οποία όμως κόπηκε πρόωρα λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Έπειτα, υπέγραψε συμβόλαιο για μια σεζόν με τον ALPHA και παρουσίασε μαζί με τους Νίκο Μουτσινά και Μαρία Ηλιάκη την εκπομπή "Ξαναδέστε τους", η οποία όμως διεκόπη επίσης σύντομα. Την άνοιξη του 2017 παρουσίασε μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη το σόου "MadWalk - The Fashion Music Project" ενώ το 2018, ανέλαβε ξανά τη παρουσίαση του ίδιου σόου, αυτή τη φορά μαζί με τον Χρήστο Μάστορα.