Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Πόπη Τσαπανίδου: Η συγκινητική έκπληξη για τα γενέθλια της μαμάς της

Δείτε τι έκαναν!

Πόπη Τσαπανίδου: Η συγκινητική έκπληξη για τα γενέθλια της μαμάς της
News 15.04.2020 13:48
Από Youweekly Team

Συγκίνησε με τα όσα έγραψε σε ανάρτησή της η Πόπη Τσαπανίδου, που μας αποκάλυψε και την όμορφη έκπληξη που τους περίμενε. Μάλιστα όπως είπε κατάφεραν να συναντηθούν μαζί πόσες γενιές.

Ειδικότερα η Πόπη Τσαπανίδου ανέβασε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία την βλέπουμε μαζί με ολόκληρη την οικογένεια. Η ίδια θέλησε να μοιραστεί μερικές σκέψεις, αλλά και την όμορφη κίνηση που έκανε η αδελφή για τα γενέθλια της μαμάς τους, που είναι μακρυά.

Ποια είναι η συγκινητική έκπληξη που έκανε η αδελφή της Πόπης Τσαπανίδου για τα γενέθλια της μαμάς τους;

Αυτό που έκανε λοιπόν είναι να οργανώσει μια ομαδική κλήση μέσω βίντεο, στην οποία ήτα όλα τα μέλη της οικογένειας και έτσι είχαν την ευκαιρία, έστω και διαδικτυακά να είναι όλοι μαζί. Να σας πούμε βέβαια ότι μια έκπληξη περίμενε και την Βούλα Πατουλίδου, που μίλησε σε πρωινή εκπομπή.

Η Πόπη Τσαπανίδου έγραψε στην λεζάντα της εικόνας που ανέβασε τα εξής:

"Είναι ιδιαίτερη ημερα σήμερα για μένα. Έχει γενεθλια η μαμά μου και παρά το γεγονός πως σπανίως τα γιορτάζουμε μαζί λόγω της απόστασης που μας χωρίζει, σήμερα ήταν όλα πιο έντονα. Η χαρά που η μαμά μου είναι υγιής και ασφαλής.

Ο ενθουσιασμός για την έκπληξη που οργάνωσε η αδελφή μου και καταφέραμε να μαζευτούμε όλες σε βιντεοκλήση για να της τραγουδήσουμε το "να ζήσεις μανούλα/γιαγιάκα και χρόνια πολλά".

Η συγκίνηση που συναντηθήκαμε εκεί τόσες γενιές: η μαμά μου, εγώ, τα παιδιά μου, η αδελφή μου και τα μωρά της
Υπήρξε όμως παράλληλα και μια τσιμπιά στην ψυχή μου. Ότι όλο αυτό τείνει να γίνει κανονικότητα την οποία συνηθίζουμε.

Και όσο μα όσο κι αν είμαι υπέρμαχος της τεχνολογίας και της ανάπτυξής της, άλλο τόσο και περισσότερο θέλω να είναι επιλογή μου και μόνο. Να την ενεργοποιώ γιατί θέλω και όχι γιατί πρέπει.

Εύχομαι και ελπίζω να επιστρέψουμε γρήγορα σε μια κανονικότητα, στην οποία δεν θα παραχωρήσουμε καμιά προσωπικη μας ελευθερία και δεν θα επιτρέψουμε να χρησιμοποιηθεί η τεχνολογία για την διαρκή μας "ιχνηλάτηση". Θα χαρώ να ακούσω εδώ στα σχόλια τις δικές σας σκέψεις και προβληματισμούς. Πόσα δικαιώματα και ελευθερίες σας θα θυσιάζατε στο όνομα της "δημόσιας υγείας";

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Στα βήματα της Όπρα Γουίνφρεϊ η Πόπη Τσαπανίδου - Να τι ξεκίνησε!

H Πόπη Τσαπανίδου στέλνει το δικό της μήνυμα εν μέσω πανδημίας

Share