Αδιανόητο! Ο Νίκος Μουτσινάς έβγαλε στη φόρα ένα βίντεο από τον Αντρέα των Alcatraz

Θα «λιώσετε»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο! Ο Νίκος Μουτσινάς έβγαλε στη φόρα ένα βίντεο από τον Αντρέα των Alcatraz

Λίγο πριν την επιστροφή της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι», μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ, ο Νίκος Μουτσινάς, έβγαλε στην φόρα ένα αδιανόητο βίντεο με πρωταγωνιστή, τον Αντρέα από το συγκρότημα των Alcatraz.

Το αγαπημένο ελληνικό συγκρότημα, αγαπήθηκε μέσα από την εκπομπή αρχικά του Νίκου Μουτσινά στο Open tv και είδε τόσο μεγάλη επιτυχία που ο παρουσιαστή το κράτησε στην ομάδα του ακόμη και μετά την μεταγραφή του από το κανάλι.

Χθες, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Νίκος Μουτσινάς μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους, ένα αδιανόητο βίντεο ενός από των τεσσάρων μελών του συγκροτήματος που αρχική, ανήρτησε ο ίδιος. Συγκεκριμένα, του Αντρέα.

Στο βίντεο φαίνεται ο Αντρέας Βούλγαρης να χορεύει, έχοντας κάνει το σορτσάκι του... ψηλόμεσο και εμείς «λιώσαμε» στα γέλια.

Να σημειώσουμε πως όπως είπαμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ επιστρέφει και πάλι ο Νίκος Μουτσινάς και η εκπομπή που έχουν αγαπήσει πολλοί τηλεθεατές. Εδώ και αρκετές ημέρες είναι και επίσημο ότι το «Καλό Μεσημεράκι» έρχεται μετά από περίπου 3 εβδομάδες εκτός και πάλι στον αέρα. Μάλιστα, ο παρουσιαστής έκανε και μια νέα ανάρτηση.

Τι λέει η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την επιστροφή του Νίκου Μουτσινά και των Alcatraz;

Μετράμε αντίστροφα για τη Δευτέρα του Πάσχα. Η ξεχωριστή συνήθεια του μεσημεριού θα είναι και πάλι κοντά μας και δεν θα μας αφήσει να κλείσουμε μάτι.

Από τη Δευτέρα 20 Απριλίου το πλατό μεταμορφώνεται σε σπίτι, και θα έχουμε κάθε λόγο να λέμε «Καλό Μεσημεράκι» μέσα από τον ΣΚΑΪ.

Ο Νίκος Μουτσινάς έχει “μελετήσει” την καραντίνα, και θα μας κάνει να τη δούμε με άλλο μάτι. Αστείρευτο χιούμορ, από το stand up και την Χρυσή τηλεόραση, μέχρι τη στήλη #agapimenemouniko. Καλεσμένοι (μέσω Skype), και πολλές εκπλήξεις που θα μας φέρουν κοντά παρά την απόσταση…

Ο μοναδικός Νίκος Μουτσινάς, η ασταμάτητη Βάνια(Ματίνα Νικολάου) και οι ξεσηκωτικοί Alcatrash παίρνουν θέσεις.

Από τη Δευτέρα 20.4 & καθημερινά στις 15:00.

Μια άσχημη είδηση έγινε γνωστή για τον αγαπημένο Νίκο Μουτσινά πριν από λίγες ημέρες.