Σε αυτό το νησί θα παραθερίσει φέτος η Κατερίνα Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Που θέλει να πάει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σε αυτό το νησί θα παραθερίσει φέτος η Κατερίνα Καινούργιου με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη

Σε ποιο νησί θα παραθερίσει φέτος η Κατερίνα Καινούργιου, μαζί με τον αγαπημένο της σύντροφο Φίλιππο Τσακγρίδη; Η ίδια το αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της.

Μια αποκάλυψη έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την εκπομπή του Open με την παρουσιάστρια να μας λέει τι είναι αυτό που είπε στον καλό της. Ειδικότερα στην εκπομπή η συζήτηση ήρθε κάποια στιγμή στην Κέρκυρα, όπου η Κατερίνα Καινούργιου είχε περάσει αξέχαστα. Οι στιγμές της έχουν μείνει λοιπόν χαραγμένες και η ίδια θέλει να πάει μαζί με τον καλό της, αν φυσικά τα καταφέρουν λόγω και της κατάστασης που επικρατεί με τον ιό.

"Να σου πω κάτι; Ξέρεις τι έλεγα στον Φίλιππο προχθές; Του λέω "Φίλιππε, φέτος θα μπορέσουμε να πάμε στην Κέρκυρα; Δεν ξέρω. Έχω περάσει το ωραιότερο καλοκαίρι της ζωής μου. Τι υπέροχο νησί!" είπε η παρουσιάστρια μιλώντας σήμερα στην εκπομπή της. Πάντως να πούμε ότι το ζευγάρι, ότι και να κάνει το καλοκαίρι φαίνεται πολύ αγαπημένο, ενώ πριν λίγο καιρό είχε και επέτειο. Πόσο καιρό είναι μαζί;

Δείτε ωστόσο και πως καμάρωσε η Κατερίνα Καινούργιου τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, με τον οποίο θέλει να παραθερίσει φέτος στο νησί της Κέρκυρας

Το αγαπημένο ζευγάρι μπορεί να έχει μπει σε καραντίνα, όπως όλοι μας, αυτό ωστόσο δε σημαίνει πως έχουν αφήσει τις δουλειές τους να πάνε πίσω. Η Κατερίνα Καινούργιου συνεχίζει κανονικά την εκπομπή της, ενώ ο Φίλιππος Τσαγκρίδης δουλεύει από το σπίτι.

Έτσι χθες το απόγευμα, ο σύντροφος της γνωστής παρουσιάστριας πραγματοποίησε μία παρουσίαση για το μουσείο κυκλαδικής τέχνης, με την Κατερίνα Καινούργιου να την απολαμβάνει από τη βεράντα του σπιτιού της.

Φίλιππος Τσαγρίδης δουλεύει σπίτι

Το ζευγάρι αυτές τις μέρες μένει μαζί, μιας και η Κατερίνα Καινούργιου θέλησε να πάει στο σπίτι του για να μην είναι μόνη της κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Μπορεί οι δυο τους να μην θέλουν να κοινοποιούν πολλές στιγμές από την προσωπική τους ζωή στο instagram, ωστόσο η Κατερίνα Καινούργιου δε δίστασε να στείλει ένα πολύ όμορφο μήνυμα για τον αγαπημένο της και την προσπάθεια που έκανε.