Έτσι θέλει τους άντρες η Νίνα Λοτσάρη - Η συμβουλή της στις γυναίκες

Μαθήματα στιλ και γοητείας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έτσι θέλει τους άντρες η Νίνα Λοτσάρη - Η συμβουλή της στις γυναίκες

Συμβουλές στιλ και γοητείας δίνει η Νίνα Λοτσάρη που μας αποκαλύπτει και πως θέλει τους άντρες. Ποια είναι αυτά που λέει σε εμάς τις γυναίκες;

Ειδικότερα η ίδια έκανε μια ανάρτηση ανεβάζοντας μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε στολισμένη με τα καλά της και μακιγιαρισμένη. Στην λεζάντα της εικόνες λοιπόν, που είναι τελείως διαφορετική με το πως την είδαμε όταν είχε βγει για τρέξιμο και την είχε πιάσει ο φακός, μας συμβουλεύει ορισμένα πράγματα.

"#μενουμεσπιτι αλλά δεν ξεχνάμε να έχουμε τις καθημερινές μας συνήθειες που μας κάνουν να αισθανόμαστε όμορφα!Ντυθείτε με τα αγαπημένα σας ρούχα,κορίτσια φτιάξτε μαλλί,βάλτε μάσκαρα,κραγιόν (αντρες μην ξυρίζεστε και κουρεύεστε γουλί μας αρέσετε και ως ναυαγοί) και ζήστε τον εαυτό σας όπως επιτάσσει η ψυχή σας και η διάθεση θα δείτε πως θα ανεβεί στα ύψη!!" έγραψε λοιπόν στο ποστ που έκανε.

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε η Νίνα Λοτσάρη στο Instagram

Τι είχε πει για την ηλικία της η Νίνα Λοτσάρη που αποκάλυψε πως θέλει τους άντρες και έδωσε συμβουλές στις γυναίκες;

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, μίλησε χωρίς ενδοιασμούς τόσο για την ηλικία της, όσο και για τα παιδιά και την καριέρα της! Όπως είπε η Νίνα Λοτσάρη, δεν έχει κανένα πρόβλημα να λέει την ηλικία της, έχει δύο κόρες, έχει πίσω της μια λαμπρή καριέρα και καμία ανάγκη να κρύψει τα χρόνια της.

Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στο πλατό του γνωστού παρουσιαστή στο παρακάτω βίντεο.

Ορίστε και τα όσα είχε πει τότε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα