Ο Πάνος Βλάχος αποκαλύπτει ποιο είναι το ένα πράγμα που δεν θα κάνει ποτέ

Και να πεθάνουμε της πείνας!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Πάνος Βλάχος αποκαλύπτει ποιο είναι το ένα πράγμα που δεν θα κάνει ποτέ

Υπάρχει ένα πράγμα που ο κόσμος να χαλάσει, ο Πάνος Βλάχος αρνείται να το κάνει. Μας το αποκάλυψε με βίντεο που έκανε στο Instagram

Ειδικότερα στον προσωπικό του λογαριασμό ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο τον βλέπουμε να περπατά στο Λος Άντξελες, όπου και μένει πλέον. Ο ηθοποιός λοιπόν στην ανάρτηση που έκανε μας λέει για την τρέλα των ημερών που δεν είναι άλλη φυσικά από το Tik Tok.

Οι διάσημοι κάνουν λογαριασμούς και τα βίντεο έρχονται βροχή από την πλατφόρμα. Ωστόσο ο ηθοποιός, που παίζει και σε σειρά του Νetflix, αρνείται να κάνει λογαριασμό.

"Όσο και να δυσκολέψουν τα πράγματα και να πεθάνουμε από την πείνα, να μείνουμε επτά χρόνια καραντίνα… Να μου κόψουν το ίντερνετ, το Netflix, να μη με αφήνουν να βγαίνω έξω να τρέχω, να τρελαθώ τελείως… Tik Tok δε θα κάνω ποτέ" λέει στο βίντεο που ανέβασε στα στόρυ του.

Η ευχή της Ιωάννας Τριανταφύλλου στον Πάνο Βλάχο που έκανε την αποκάλυψη για αυτό που δεν πρόκειται να κάνει ποτέ

Η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων του αγαπημένου του συντρόφου Πάνου Βλάχου, του ευχήθηκε μέσω του λογαριασμού της στο Instagram με την πιο τρυφερή φωτογραφία από μία ιδιαίτερη στιγμή τους.

Το ζευγάρι βρίσκεται εδώ και καιρό μαζί, ενώ τον τελευταίο καιρό έχουν μετακομίσει στις ΗΠΑ, όπου και δραστηριοποιούνται. Μιας και είπαμε για την Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, μάθατε πως άλλαξε το όνομά της; Δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη...

Η ηθοποιός, αναπόλησε το καλοκαίρι και έτσι ανέβασε μία φωτογραφία με τον αγαπημένο της από μία χαλαρή καλοκαιρινή σκηνή από την παραλία. ΄Έτσι του ευχήθηκε χρόνια πολλά:

Ιωάννα Τριανταφύλλου - Πάνος Βλάχος αγκαλιά