Έμεινε παγωτό η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αυτό που άκουσε στον αέρα του Happy Day

Τι της είπε ο γνωστός chef;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έμεινε παγωτό η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αυτό που άκουσε στον αέρα του Happy Day

Ο σεφ Αντώνης Δρακουλαράκος μίλησε σήμερα στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και την άφησε παγωτό με αυτό που της είπε στον αέρα του Happy Day. Τι σόκαρε την γνωστή παρουσιάστρια;

Ο Δρακουλαράκος είναι ο σεφ που είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef και ο οποίος έβαλε τα δύσκολα στους παίκτες που έχει απομείνει μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής. Ο ίδιος έφτιαξε σούσι στο οποίο είναι εξπέρ καθώς θεωρείται στους τοπ σεφ σε αυτόν τον τομέα.

Έτσι μίλησε μέσω skype στην εκπομπή, σχολιάζοντας τα όσα έγιναν μέσα στο παιχνίδι. Μάλιστα έχουμε και ένα νέο για παίκτη του MasterChef, που είναι ερωτευμένος. Δείτε εδώ την κοπέλα του.

Μιλώντας λοιπόν η παρουσιάστρια του είπε να της πει που είναι ακριβώς το εστιατόριο που έχει και αυτός την άφησε άφωνη λέγοντας πως είναι "μυστικό".

"Δεν είναι μυστικό, είναι στο κέντρο της Αθήνας. Απλά δεν το διαφημίζουμε πολύ. Κάθε άνθρωπος που τρώει και του αρέσει το λέει και σε έναν φίλο του" εξήγησε στη συνέχεια.

"Καλά δεν σε πιστεύω! Έχεις την ευκαιρία να κάνεις διαφήμιση και δεν τη θέλεις; Τι ζώδιο είσαι;" του απάντησε η παρουσιάστρια με την σειρά της.

Αντώνης Δρακουλαράκος - Σταματίνα Τσιμτσιλή Happy Day

Από τον σεφ που άφησε παγωτό την Σταματίνα Τσιμτσιλή στο αντίο που είπε στον alpha από τον αέρα του Happy Day

Το δικό της «αντίο» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή σήμερα το πρωί από την εκπομπή της «Happy Day» μέσα από την συχνότητα του ALPHAtv στους τηλεθεατές της, αφού σταματάνε για λίγες ημέρες μαζί με τους συνεργάτες της, λόγω του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, η λαμπερή παρουσιάστρια στο τέλος της σημερινής της εκπομπής αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές και αποκάλυψε πως πρόκειται να επιστρέψουν και πάλι στους τηλεοπτικούς μας δέκτες από την Τρίτη του Πάσχα, ζωντανά.

«Δε διακόψαμε ούτε μια ημέρα και χαιρόμασταν που ήμασταν εδώ στην παρέα σας να πίνουμε το πρωινό καφεδάκι μας. Τώρα, για λίγες ημέρες θα ξεκουραστούμε και θα περάσουμε αυτές τις ημέρες μένοντας σπίτι με τους ανθρώπους που αγαπάμε και θα είμαστε εδώ την Τρίτη του Πάσχα ζωντανά, να ξανάλέμε τις καλημέρες μας και να περνάμε πολύ όμορφα. Καλή Ανάσταση με υγεία», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.