Full in love o Σταύρος από το MasterChef - Αυτή είναι η κούκλα κοπέλα του

Με ποια είναι μαζί;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Full in love o Σταύρος από το MasterChef - Αυτή είναι η κούκλα κοπέλα του

Full in love φέρεται να είναι ο Σταύρος Γεωργίου, που θεωρείται και ένα από τα φαβορί του MasterChef. Η κοπέλα του είναι πραγματικά μια κούκλα.

Τα κυπριακά ΜΜΕ (από όπου κατάγεται και ο παίκτης του παιχνιδιού μαγειρικής του Star αναφέρουν ότι ο Σταύρος είναι ερωτευμένος με μια όμορφη μελαχρινή κοπέλα και σας έχουμε την φωτογραφία τους. Σύμφωνα με τις πληροφορίες πρόκειται για την Έλενα Καναουρίδου, η οποία είναι 22 χρονών και ασχολείται με το μακιγιαζ.

Η ίδια έχει ανεβάσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία στην οποία τους βλέπουμε μαζί. Κια αφού μιλήσαμε για το MasterChef δείτε και το spoiler που έσκασε για τον τελικό.

Σταυρός από MasterChef -  Έλενα Καναουρίδου κοπέλα

Από τον Σταύρο που είναι full in love με την κούκλα κοπέλα του στο μεγάλο φαβορί του MasterChef που... αποχωρεί!

Όπως θα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια του ριάλιτι μαγειρικής του STAR, ένας παίκτης φαβορί για το παιχνίδια, ο οποίος είναι στο επίκεντρο σε καθημερινή βάση, πρόκειται να αποχωρήσει.

Την αποχώρηση αυτή λοιπόν πρόκειται να δούμε, την Δευτέρα του Πάσχα. Όταν στη ψηφοφορία της μπλε ομάδας, στην οποία θα αναδειχτούν οι υποψήφιοι οι οποίοι θα διαγωνιστούν για την παραμονή τους μέσα στο παιχνίδι μαγειρικής. Την αποκάλυψη έκαναν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» και είναι «φωτιά». Ποιος λοιπόν είναι ο παίκτης που θα δει το όνειρο του να «γκρεμίζεται», αφού θα κλείσει για αυτό η πόρτα του MasterChef;

Ο παίκτης λοιπόν που θα αποχωρήσει είναι ο Γιώργος Λασκαρίδης ο οποίος ωστόσο, θα επιστρέψει ξανά στο ριάλιτι με τους παίκτες που παίρνουν τη δεύτερη ευκαιρία, ενώ αναμένεται να φτάσει τουλάχιστον μέχρι την τελική εξάδα.