Ο Χρήστος Μάστορας πόζαρε ημίγυμνος στο μπαλκόνι του και «κόλασε»

Είναι σκέτη "φωτιά"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Χρήστος Μάστορας πόζαρε ημίγυμνος στο μπαλκόνι του και «κόλασε»

Ο Χρήστος Μάστορας ανέβασε μία φωτογραφία σκέτη φωτιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και κατάφερε να μας «κολάσει» μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα μιας και πόζαρε ημίγυμνος στο μπαλκόνι του σπιτιού του, προκαλώντας μερικά εγκεφαλικά.

Η αδυναμία που έχει το γυναικείο φύλο στον Χρήστο Μάστορα είναι γνωστή και έτσι σε κάθε ανάρτηση του αγαπημένου τραγουδιστή, το Instagram παραληρεί .

Έτσι κάτι αντίστοιχο έγινε και σήμερα, όταν ο frontman του συγκροτήματος «Μέλισσες», ανέβασε στο προφίλ του μία φωτογραφία από την βεράντα του σπιτιού του στην οποία ποζάρει ημίγυμνος.

Τα likes όπως μπορείτε να φανταστείτε έπεσαν βροχή, ενώ εύσημα είχε πάρει ο ίδιος και το συγκρότημά του με την εξαιρετική κίνηση που είχαν κάνει για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Χρήστος Μάστορας

Αυτό που ωστόσο μπορεί να μην έχετε προσέξει ακόμα, είναι η αλλαγή που έκανε ο Χρήστος Μάστορας στο πρόσωπό του

Ο Χρήστος Μάστορας είναι ένας από τους πιο όμορφους και αγαπημένους τραγουδιστές της ελληνικής showbiz και με τις Μέλισσες σημειώνουν απίστευτη επιτυχία. Προσφάτως μάλιστα έβγαλαν κι ένα νέο τραγούδι το "Μισή καρδιά" που μέσα σε λίγες ημέρες αναδείχτηκε στην πρώτη θέση των τάσεων του Youtube!

Ωστόσο, στο βίντεο κλιπ αυτό υπήρξε μια λεπτομέρεια που δεν είδε σχεδόν κανείς.

Το πρόσωπο του Χρήστου Μάστορα έχει... αλλάξει αφού το μπόλικο γένι που είχε πριν έγινε απλά ένα μουστάκι αλά.. Χοσέ Αρμάντο!

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα απόσπασμα που ο ίδιος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram από το νέο του βίντεο κλιπ και θα δείτε αμέσως την διαφορά, τώρα που σας το είπαμε!