Αδιανόητο - Έτσι είναι το σώμα της Εύας Τσάχρα 18 μέρες μετά τη γέννα

Της αξίζουν συγχαρητήρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο - Έτσι είναι το σώμα της Εύας Τσάχρα 18 μέρες μετά τη γέννα

Η Εύα Τσάχρα έφερε στον κόσμο την κόρη της πριν από 18 μέρες και σήμερα, μας έδειξε την αδιανόητη αλλαγή που έχει κάνει στο σώμα της λίγο καιρό μόνο μετά τη γέννα, με το αποτέλεσμα να είναι πραγματικά εντυπωσιακό για μία τόσο νέα μαμά.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια διανύει μία από τις πιο όμορφες περιόδους της ζωής της από τη μέρα που στην οικογένειά της προστέθηκε η κορούλα τους.

Εκείνη μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο, δεν ξεκολλάνε στιγμή από την μικρή και περνούν όλο το χρόνο στην καραντίνα μαζί της. Μάλιστα εχθές, η Εύα Τσάχρα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το πιο γλυκό στιγμιότυπο με την κόρη της.

Ενεργή όπως πάντα στα social media, η τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί μία φωτογραφία από το πώς είναι το σώμα της, λίγες μέρες μετά τη γέννα, μέσα από την οποία φάνηκε πως έχει κάνει μία τεράστια προσπάθεια.

«18 μέρες μετά τη γέννα. Κορίτσια υπάρχει ελπίδα» έγραψε η Εύα Τσάχρα πάνω στη φωτογραφία της.

Εύα Τσάχρα σώμα

Το μήνυμα της Εύας Τσάχρα για τον κορωνοϊό και την εγκυμοσύνη της

«Η γυναίκα στην πιο ένδοξη στιγμή της. Όχι δε μιλώ για την εγκυμοσύνη, διότι υπάρχουν γυναίκες που συνειδητά δε θέλουν παιδιά και κάποιες άλλες που δε μπορούν ν' αποκτήσουν. Η πιο ένδοξη στιγμή της γυναίκας είναι η απελευθέρωση της. Εκείνη, που μετά από αιώνες καταπίεσης, βασανιστηρίων και σκλαβιάς, αρχίζει να στέκεται στα πόδια της και να ζεί όλα αυτά που πρέπει να ζήσει,χωρις να ντρέπεται και χωρίς να εξηγεί.

Και προσοχή. Δε μιλώ για την υποτιθέμενη απελευθέρωση εκείνη που προβάλλουν τα media και που μόνο υποτιμητική είναι. Μιλώ για την απελευθέρωση της γυναίκας στις επιστήμες, στις τέχνες και στην πολιτεία. Και δυστυχώς αυτή η γυναίκα βρίσκεται μόνο στη Δύση... Είθε η Ανατολή και όλες οι θρησκείες που φοβούνται τη γυναικεία φύση να αλλάξουν σύντομα... Και να δώσουν στην ανθρωπότητα την ευκαιρία να γνωρίσει τις αρετές της ΓΥΝΑΙΚΑΣ».