Υβόννη Μπόσνιακ: Αποκάλυψε το ύψος την ηλικία και τα κιλά της

"Μείναμε" με το νούμερο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Υβόννη Μπόσνιακ: Αποκάλυψε το ύψος την ηλικία και τα κιλά της

Η Υβόννη Μπόσνιακ δε δίστασε ούτε λεπτό και με μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αποκάλυψε τόσο το ύψος της όσο και τα κιλά και την ηλικία και δεν σας κρύβουμε πως "μείναμε" μόλις είδαμε τα νούμερα.

Η αγαπημένη σχεδιάστρια μόδας είναι πολύ ενεργή στα social media και έτσι θέλησε να παίξει το γνωστό παιχνίδι ερώτησης απάντησης με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Τις προάλλες μάλιστα, η Υβόννη Μπόσνιακ ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μερικές πολύ όμορφες φωτογραφίες με τον αγαπημένο της, ενώ παρακολουθούσαν το show που έδωσε στην εκπομπή του MEGA.

Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε η σύζυγος του Αντώνη Ρέμου ήταν και το πόσα κιλά είναι, τι ύψος έχει αλλά και ποια είναι η ηλικία της.

Έτσι λοιπόν δε δίστασε να πει πως είναι 34 ετών, το ύψος της είναι στο 1,77μ ενώ τα κιλά της είναι 64!

Υβόννη Μπόσνιακ ύψος και κιλά

Λίγες μέρες πριν η Υβόννη Μπόσνιακ μίλησε στο Happy Day για την κόρη της

«Θα θέλαμε πολύ να την έχουμε εδώ είναι η αλήθεια, καλύτερα όμως που είναι εκεί γιατί είναι και σε μία ηλικία πολύ ευαίσθητη και δεν θέλουμε να το ρισκάρουμε. Ακούμε τους ειδικούς και θα κάνουμε υπομονή.

Το πήγαμε πολύ καλά από την αρχή. Επειδή η κυρία Ελένη ήταν πάρα πολλά χρόνια στη Γερμανία και μιλάει πολύ καλά γερμανικά, εγώ δεν μιλούσα ελληνικά τότε και είχαμε μια φοβερή επικοινωνία

Με ρώτησε μαμά πότε θα γίνουν όλοι οι άνθρωποι καλά και της το εξηγήσαμε. Είναι καλή, νιώθω ευλογημένη. Η Ελένη είναι καλή, δεν κάνω κανένα παράπονο.

Μου λείπουν οι φίλες μου, η ομάδα μου, το γραφείο μου. Του Αντώνη του λείπει η μητέρα του, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή" είπε ακόμα στην εκπομπή ενώ αναφέρθηκε και στην σχέση της με τον τραγουδιστή λέγοντας τα εξής:

"Είμαστε μαζί πάρα πολλά χρόνια. Είμαστε πάρα πολύ καλά. Θα μπορούσε να ήταν και αλλιώς… Έχουμε κι ο καθένας τον χρόνο για τον εαυτό του, που το θεωρώ πάρα πολύ σημαντικό, ειδικά τώρα που είμαστε μόνο στο σπίτι. Μια χαρά τα πάμε. Δεν έχω δει κάτι περίεργο που δεν ήξερα. Είμαστε πολύ καλά».