Η αλλαγή στην εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού που δεν είχαμε προσέξει

Και πάλι κούκλος!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η αλλαγή στην εμφάνιση του Κωνσταντίνου Αργυρού που δεν είχαμε προσέξει

Η καραντίνα συνεχίζεται για τα καλά ωστόσο αυτό που τόσο καιρό δεν είχαμε προσέξει, είναι η αλλαγή που έκανε ο Κωνσταντίνος Αργυρός στην εμφάνισή του και συγκεκριμένα στα μαλλιά του, δεδομένων των νέων συνθηκών που επικρατούν.

Βρισκόμαστε πλέον στην πέμπτη εβδομάδα που μένουμε στο σπίτι και οι συνθήκες έχουν γίνει ιδιαίτερες για όλους μας μιας και όχι μόνο δεν λειτουργούν τα καταστήματα αλλά δεν μπορούμε να συναντηθούμε με αγαπημένα μας πρόσωπα λόγω της καραντίνας.

Η κατάσταση αυτή έχει επηρεάσει και τον Κωνσταντίνο Αργυρό, ο οποίος προσπαθεί από τη μεριά του να μένει όσο το δυνατόν περισσότερο στο σπίτι και να αποφεύγει τις περιττές μετακινήσεις, δείτε ωστόσο και το βίντεο που ανέβασε μέσα από το σπίτι του.

Σήμερα ωστόσο ο αγαπημένος τραγουδιστής θέλησε να κάνει την καθιερωμένη γυμναστική του και μιας και τα γυμναστήρια είναι κλειστά, πάτησε το νούμερο 6 και βγήκε από το σπίτι του για σωματική άσκηση.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανέβασε μία φωτογραφία, μέσα από την οποία φαίνεται η μεγάλη αλλαγή που έχει κάνει στην εμφάνισή του λόγω του εγκλεισμού και αυτή δεν είναι άλλη από τα μαλλιά του.

Όπως θα προσέξετε κι εσείς στη φωτογραφία που ανέβασε ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε insta story, τα μαλλιά του έχουν μακρύνει αρκετά και δεν έχουν καμία σχέση με το κοντό look που είχε υιοθετήσει πριν από λίγο καιρό.

Όπως και να έχει, είναι ένας κούκλος.

Κώνσταντίνος Αργυρός εμφάνιση

Το μήνυμα που έστειλε ο Κωνσταντίνος Αργυρός για τον κορωνοϊό

«Σήμερα είπα να έρθω δίπλα σας! Με έναν διαφορετικό τρόπο! Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι: Nα φορέσεις οπωσδήποτε & τα δύο σου ακουστικά. Να καθήσεις στο αγαπημένο σημείο του σπιτιού σου! Να πατήσεις Play & να κλείσεις τα μάτια! Όταν ακούσεις όλο το μήνυμα θα περιμένω τα σχόλια σου», έγραψε στην ανάρτηση του.