Έκανε "θαύματα" στην κουζίνα της η Έλλη Κοκκίνου - Τα κουλουράκια που θα ζηλέψετε

Είναι η καλύτερη νοικοκυρά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έκανε

Η Έλλη Κοκκίνου με αφορμή τη Μεγάλη Εβδομάδα, μπήκε στην κουζίνα της και έκανε κανονικά "θαύματα" μιας και έφτιαξε τα κουλουράκια που σίγουρα θα ζηλέψετε και θα θέλετε να μάθετε κι εσείς όπως και εμείς τη λαχταριστή συνταγή.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια προσπαθεί να περάσει τις ώρες στην καραντίνα όσο πιο δημιουργικά γίνεται και γι' αυτό έχει αποφασίσει να μπει στην κουζίνα και να δοκιμάσει τις δυνατότητές της και στη μαγειρική.

Συγκεκριμένα, με αφορμή το Πάσχα, η Έλλη Κοκκίνου θέλησε να φτιάξει τα πιο νόστιμα πασχαλινά κουλούρια, αξιοποιώντας πολύ όμορφα τον άφθονο ελεύθερο χρόνο που έχει πλέον στο σπίτι.

Η ίδια, ανέβασε την προσπάθειά της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και από αυτό που είδαμε μπορούμε απλά να πούμε ότι θέλουμε οπωσδήποτε κι εμείς τη συνταγή μιας και φαίνονται πεντανόστιμα.

«Όχι να το παινευτώ αλλά έφτιαξα καταπληκτικά κουλούρια», είπε η Έλλη Κοκκίνου στο βίντεο που ανέβασε για να δείξει τα κουλούρια της.

Έλλη Κοκκίνου κουλουράκια

Μιας και λέμε ωστόσο για την Έλλη Κοκκίνου, έχετε δει την αδιανόητη φάρσα που της έκανε ο Σάββας Πούμπουρας; Δείτε την αντίδραση της τραγουδίστριας.

Η εξομολόγηση της Έλλης Κοκκίνου για τον κορωνοϊό

Χαρακτηριστικά ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής, «Το πρώτο Σαββατοκύριακο που χτύπησε ο κορονοϊός είπα ότι δεν πρόκειται να δεχτώ κόσμο στο καμαρίνι. Εγώ είμαι στις ευπαθείς ομάδες. Έχω πάρα πολύ βαρύ άσθμα, έχω νοσηλευτεί αρκετές φορές για το αναπνευστικό. Άρα είμαι ένας άνθρωπος που δεν μπορεί να παίξει με αυτό, ούτε να κάνει πλακίτσα. Και από τότε που έγινε όλο αυτό, είμαι σπίτι.

Γιατί εγώ δε θα το περάσω απλά με ένα κρύωμα στο σπίτι, θα το περάσω πολύ βαριά. Έχω ευθύνη και απέναντι στο παιδί μου, σε μένα. Ανήκω στις ευπαθείς ομάδες. Έχω νοσηλευτεί πάρα πολλές φορές σε πολύ άσχημη κατάσταση. Έτσι, προσέχω για να έχω». Δείτε αναλυτικά όλα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο.