Απίστευτο - Το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου έχει αυλή σαν γήπεδο

Είναι ονειρική! Γεμάτη φυτά και πρασινάδα

Απίστευτο - Το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου έχει αυλή σαν γήπεδο

Την καραντίνα τους περνούν η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, με τον πιο όμορφο τρόπο, αφού καθημερινά βρίσκουν διάφορους εποικοδομητικούς τρόπου για να περάσει η ημέρα τους. Χθες, μαζί με την μικρή Εύα βγήκα στην αυλή και έπαιξαν με τον σκύλο. Μάλιστα, όπως είδαμε από την ανάρτηση της, ο κήπος της είναι τεράστιο... σαν γήπεδο 5x5.

Το ζευγάρι το οποίο διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο μετά το γάμο του το περασμένο καλοκαίρι είναι πιο ερωτευμένο από κάθε άλλη φορά. Έχουν πολύ χιούμορ, όπως έχουμε δει από διάφορα βίντεο και φωτογραφίες που αναρτούν και δεν τους νοιάζει να τσαλακωθούν.

Μπορεί η Βάσω Λασκαράκη με τον Λευτέρη Σουλτάτο να είναι κλεισμένοι στο σπίτι τους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και να ακολουθούν όλα τα μέτρα, αλλά και τις οδηγίες που έχουν λάβει οι αρμόδιοι φορείς για την προστασία μας, ωστόσο, αυτό δεν τους «ρίχνει» και περνάνε όμορφα την καθημερινότητα τους.

Στο πλευρό τους έχουν την μικρή Εύα, την κόρη της ηθοποιού, την οποία έχει αποκτήσει από το γάμο της με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη. Δεν είναι λίγες οι φορές, που η ίδια έχει κάνει διάφορες αναρτήσει με την μικρή της και κάθε φορά το Instagram «λιώνει», αφού της έχει πολύ αδυναμία.

Τα παιχνίδια στην αυλή που είναι σαν γήπεδο

Χθες, η Βάσω Λασκαράκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε μ τους διαδικτυακούς της φίλους τα παιχνίδια της μικρής Εύα με τον σκύλο τους στην αυλή του σπιτιού. Η κορούλα της, του πέταγε το παιχνίδι από το μπαλόνι και εκείνος έτρεχε να το πιάσει.

Μάλιστα, όπως είδαμε και από την ανάρτηση της, έχει απίστευτη αυλή και είναι τεράστια. Παντού έχει φυρά, αλλά και πρασινάδα. Να σημειώσουμε, πως πριν λίγες ημέρες, Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρης Σουλτάτος είχαν πάρει το ποδήλατο της Εύας και κάνανε κόντρες στην αυλή.

Βάσω Λασκαράκη αυλή σπιτιού

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι