Αποκάλυψε τα ευχάριστα ο Χρήστος Μάστορας - Τι συνέβη

Η ανάρτηση που το έκανε γνωστό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αποκάλυψε τα ευχάριστα ο Χρήστος Μάστορας - Τι συνέβη

Μια ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή ο Χρήστος Μάστορας, κάνοντας την αποκάλυψη μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ο επιτυχημένος τραγουδιστής, δεν σταματάει να βλέπει μεγάλη επιτυχία τα τελευταία χρόνια και το απέδειξε για ακόμη μια φορά.

Ο Χρήστος Μάστορας, μπορεί όπως όλοι μας να μένει μέσα στο σπίτι του σε αυτοπεριορισμό λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο, ακόμη και από εκεί, κατάφερε να είναι θέμα συζητήσεων σε όλες τις ηλεκτρονικές μουσικές πλατφόρμες με το νέο του τραγούδι.

Πριν από λίγες εβδομάδες έβγαλαν μια νέα επιτυχία με τίτλο «Μισή Καρδιά». Μπορεί λόγω της πανδημίας να μην έγινε βίντεο κλιπ με εξωτερικά γυρίσματα, αφού και αυτά έχουν «παγώσει» μέχρι νεωτέρας, ωστόσο, κατάφεραν να βγάλουν ένα μέσα από το σπίτι, αλλά και με βίντεο που τους έστειλαν θαυμαστές.

Χθες, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Χρήστος Μάστορας έκανε μια αποκάλυψη για ένα ευχάριστο γεγονός. Συγκεκριμένα, μέσα σε μόνο ένα μήνα κυκλοφορίας του, ο νέο τους τραγούδι με τις «Μέλισσες» είδε τεράστια επιτυχία.

Η αποκάλυψη που έκανε γνωστή την ευχάριστη είδηση

Χρήστος Μάστορας Μισή Καρδιά νέο τραγούδι

Να σημειώσουμε πως, ο Χρήστος Μάστορας είναι πολύ ευαισθητοποιημένος με τα γεγονότα του κορωνοϊού. Μάλιστα, με μια ανάρτηση θέλησε να ευχαριστήσει τον Σωτήρη Τσιόρδα.

Ο Χρήστος Μάστορας και οι «Μέλισσες» προσέφεραν 5.000 ευρώ στα νοσοκομεία

Χαρακτηριστικά ανέφερε στον προσωπικό του λογαριασμό, "Γεια χαρά σε όλους .Έστησα κάμερα και φώτα στο σπίτι και είπα να γυρίσω το κλιπ του «Μισή Καρδιά» σε μια homemade version, λόγω της κατάστασης.

Όποιος videographer-cinematographer επαγγελματίας ή μη, έχει όρεξη και θέλει να συμμετάσχει σε αυτό το project , μπορεί να στείλει με YouTube unlisted link ή μέσω dropbox υλικό αμοντάριστο, χωρίς ήχο, που θα «έδενε» με την αισθητική του παραπάνω βίντεο και στο τέλος θα μοντάρω ένα video με τις πιο ταιριαστές συμμετοχές.

Όσων τα footages χρησιμοποιηθούν στο τελικό μοντάζ, θα αναγραφούν τα ονόματά τους στα credits. Επίσης αποφασίσαμε , ως ΜΕΛΙSSES, αντί αμοιβής, να προσφέρουμε το ποσόν των 5.000 ευρώ για τις ανάγκες των νοσοκομείων για την προμήθεια ιατροφαρμακευτικού υλικού.

Φαντάζομαι ότι υπάρχουν πολλά δημιουργικά μυαλά εκεί έξω που θέλουν να «ξεσκουριάσουν» λίγο αυτές τις μέρες και να προσφέρουν το χρόνο τους για καλό σκοπό. Όλες οι συμμετοχές θα πρέπει μαζί με τα links που θα στείλουν να αναγράψουν :

ONOMA-EΠΩΝΥΜΟ-ΤΗΛΕΦΩΝΟ. Παρακαλώ η δημιουργικότητα να περιοριστεί ΕΝΤΟΣ σπιτιού αλλά αν υπάρχει stock από εξωτερικά πλάνα προ-απαγόρευσης, επίσης θα γίνουν δεκτά.

Περιμένουμε τις ιδέες σας ,στο email: melissesfootage@gmail.com , μέχρι την Παρασκευή 27/3 στις 18.00 . *το υλικό να είναι κατά προτίμηση HD ή ακόμα καλύτερα 4Κ #menoumespiti» έγραψε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Μάστορας στην ανάρτηση του.

Το «Μισή Καρδιά», σε μουσική και στίχους ΜΕΛΙSSES και Stan Αντιπαριώτη, κυκλοφορεί, από την Panik Records, σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα, μετά τις τεράστιες επιτυχίες «Ένα Λεπτό», «Δεν Έχω Ιδέα» και «Γιατί»."