Η Τάμτα έκανε το σπίτι της στούντιο - Φωτογραφίες από το εσωτερικό

Δεν χάνει καθόλου χρόνο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Τάμτα έκανε το σπίτι της στούντιο - Φωτογραφίες από το εσωτερικό

Η Τάμτα συνεχίζει κανονικά τη δουλειά εν μέσω καραντίνας και γι' αυτό το λόγο αποφάσισε να κάνει το σπίτι της κανονικό στούντιο ηχογράφησης. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε τόσο φωτογραφίες όσο και βίντεο από το εσωτερικό.

Μπορεί προς το παρόν να είμαστε αναγκασμένοι να μείνουμε στο σπίτι και να αποφύγουμε όλες τις περιττές μετακινήσεις, αυτό ωστόσο δε σημαίνει πως δεν μπορούμε να συνεχίσουμε τις δουλειές μας από εκεί.

Κάτι αντίστοιχο κάνει λοιπόν και η Τάμτα, η οποία μετά το βίντεο κλιπ που γύρισε στο σπίτι του αγαπημένου της, μετέτρεψε το σπίτι της σε στούντιο ηχογράφησης προκειμένου να συνεχίσει να δουλεύει κανονικά μέχρι να λήξει το lockdown.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια, μοιράστηκε άφθονο υλικό μέσα από το σπίτι της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μάλιστα το συνόδευσε και με ένα μήνυμα προς όλους τους φανς της που μένουν επίσης στο σπ΄τιι, θέλοντας να περιγράψει πώς ακριβώς κάνει τη δουλειά της εν μέσω καραντίνας.

Το βίντεο και οι φωτογραφίες που ανέβασε η Τάμτα στον λογαριασμό της στo Instagram

«Εδώ στο σπίτι, σ’ ένα πρόχειρο μίνι στούντιο... παλεύω και μαλώνω με την τεχνολογία πολλές ώρες την ημέρα για να κάνω μία δουλειά που υπό κανονικές συνθήκες θα έκανα με τους ανθρώπους που γνωρίζουν το αντικείμενο.

Συνήθως αυτά τα πράγματα γίνονται πολύ πιο γρήγορα και πολύ πιο εύκολα... Κάπως καταφέρνω όμως σιγά-σιγά Και μαθαίνω πολλά.

Σήμερα το βράδυ θα ανεβάσω ένα live session με ένα απ’ τα αγαπημένα μου τραγούδια από τη δισκογραφία μου, το «Κοίτα Με». Stay tuned που λένε» έγραψε η τραγουδίστρια κάτω από τις φωτογραφίες που ανέβασε και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.