Ανατριχίλα με την ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά

Οι αναμνήσεις από τον σύζυγό της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανατριχίλα με την ανάρτηση της Αλίκης Κατσαβού για τον Κώστα Βουτσά

Κανονική ανατριχίλα προκάλεσε για ακόμη μία φορά η Αλίκη Κατσαβού με την συγκινητική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για τον Κώστα Βουτσά με σκοπό να θυμηθεί το όμορφο Πάσχα που είχε περάσει στο πλευρό του τα προηγούμενα χρόνια.

Πριν από λίγο καιρό, ο αγαπημένος ηθοποιός Κώστας Βουτσάς έφυγε από τη ζωή, βυθίζοντας στη θλίψη τόσο την οικογένειά του όσο και εκατομμύρια θαυμαστές του σε όλη την Ελλάδα που τον αγάπησαν από την πρώτη μέχρι και την τελευταία στιγμή.

Η Αλίκη Κατσαβού προσπαθεί να κρατήσει ζωντανή την ανάμνηση ενός ανθρώπου χαρούμενου, στο πλευρό του οποίου πέρασε μερικά υπέροχα χρόνια μαζί με τον γιο τους Φοίβο. Για το λόγο αυτό, θέλησε να θυμηθεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μερικές πολύ όμορφες στιγμές που έζησε με τον Κώστα Βουτσά τα προηγούμενα χρόνια το Πάσχα.

Έτσι, με μία σειρά από insta story, η Αλίκη Κατσαβού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικά στιγμιότυπα από το πως είχε γιορτάσει με τον αγαπημένο της το Πάσχα πέρυσι και πρόπερσι, ενώ ανάμεσα σε αυτά ξετρύπωσε και ένα απολαυστικό βίντεο του Κώστα Βουτσά.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το αρχείο της είναι γεμάτο ευχάριστες αναμνήσεις που θα κουβαλάει μαζί της μια ζωή, ενώ πλέον φροντίζει να περνάει με τον μικρό Φοίβο όσο περισσότερο χρόνο γίνεται.

Αλίκη Κατσαβού Κώστας Βουτσάς

Κώστας Βουτσάς instagram

Τι δήλωσε πριν από λίγες μέρες για το θάνατο του Κώστα Βουτσά

«Το πένθος είναι μια δύσκολη υπόθεση. 40 μέρες δεν είναι αρκετές για να συνειδητοποιήσει κανείς την απώλεια του αγαπημένου, παρ’ όλα αυτά, εγώ αντλώ δύναμη από τον Φοίβο και στέκομαι σε μια εύθραυστη ισορροπία. Βρίσκω καταφύγιο στην τέχνη, παίρνω δύναμη από το παιδί μου και προχωράω.

Το μνημόσυνο τελέστηκε από τον ιερέα κανονικά στον ναό, απλά εμείς δεν ήμασταν εκεί. Την ίδια ώρα, ταυτόχρονα, όλοι μας και οι φίλοι και οι δικοί του άνθρωποι προσευχηθήκαμε και ανάψαμε ένα κερί από τον χώρο που βρισκόμασταν.

Βασικά, εγώ νιώθω ότι δεν θα φύγει ποτέ από κοντά μας η ιδέα, η παρουσία του, η αύρα του. Η μνήμη του δεν θα ξεχαστεί. Τον έχουμε στο μυαλό και την καρδιά μας κι εγώ κι ο Φοίβος και όλα τα κορίτσια, όλοι. Ήταν μια προσωπικότητα σπουδαία κι ένας άνθρωπος που μας χάραξε» ήταν τα λόγια της.