Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης: Το απίστευτο περιστατικό μέσα από το σπίτι τους

Αδιανόητο!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σμαράγδα Καρύδη - Θοδωρής Αθερίδης: Το απίστευτο περιστατικό μέσα από το σπίτι τους

Η καραντίνα έχει φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές όλων μας και έτσι ένα πραγματικά απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα μέσα στο σπίτι της Σμαράγδας Καρύδη και του Θοδωρή Αθερίδη, το οποίο για να πούμε την αλήθεια, δεν περιμέναμε να δούμε.

Εδώ και πολύ καιρό η ζωή μας και η καθημερινότητά μας έχει αλλάξει δραματικά μιας και φαίνεται πως λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού και της επιβολής της απαγόρευσης κυκλοφορίας, όλα έχουν ξαφνικά "παγώσει".

Μία από τις επιπτώσεις που έχει η καραντίνα και ο εγκλεισμός στο σπίτι είναι ότι και τα καταστήματα είναι κλειστά. Ανάμεσα στα καταστήματα που κλείσανε, και μάλιστα από τα πρώτα, είναι και τα κομμωτήρια, αφήνοντας τους περισσότερους από εμάς με ρίζα ή μακριά μαλλιά.

Η Σμαράγδα Καρύδη δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα μιας και στα ξανθά μαλλιά της είχε βγει σιγά σιγά η ρίζα και χρειαζόταν μία άμεση ανανέωση. Ποιος καλύτερος για να της ανανεώσει το χρώμα στα μαλλιά, από τον αγαπημένο της Θοδωρή Αθερίδη.

Να πούμε ωστόσο ότι το ζευγάρι κατάφερε να ξεκλέψει λίγο χρόνο και να βγει από το σπίτι, με τον φακό να τους "τσακώνει" να μαζεύουν μαργαρίτες για το σπίτι τους.

Τι συνέβη στο σπίτι με τη βαφή των μαλλιών;

Το ζευγάρι έβγαλε τα εργαλεία που χρειαζόταν στο σαλόνι του σπιτιού της, κάλεσε με βιντεοκλήση τον κομμωτή της Σμαράγδας Καρύδη, Νικόλα Βιλλιώτη και κατάφεραν να αφήσουν το πιο όμορφο αποτέλεσμα.

Η αγαπημένη ηθοποιός ανέβασε φυσικά στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, στιγμιότυπα από τη βαφή των μαλλιών στο σπίτι, ενώ δε δίστασε να κάνει και ένα σχόλιο για τις ικανότητες του Θοδωρή Αθερίδη, ο οποίος φαινόταν πολύ απορροφημένος στη δουλειά που είχε αναλάβει να κάνει.

Η ίδια θέλοντας να ευχαριστήσει και τους δυο ανέβασε μια φωτογραφία από το πριν και το μετά στο Instagram story της, καθώς και μια φωτογραφία με τον Θοδωρή Αθερίδη εν δράσει. Γράφοντας χαρακτηριστικά: «Συνεργασία των καλύτερων κόλοριστ».

Σμαράγδα Καρύδη βαφή στα μαλλιά

Σμαράγδα Καρύδη Θοδωρής Αθερίδης σπίτι