Ελένη Μενεγάκη: Τα παιχνίδια με την μικρή Μαρίνα στην αυλή του σπιτιού της

Δημοσίευσε φωτογραφία στο instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Τα παιχνίδια με την μικρή Μαρίνα στην αυλή του σπιτιού της

Το πρωί της Μ.Πέμπτης η Ελένη Μενεγάκη, όπως φαίνεται, το περνά με την οικογένειά της και συγκεκριμένα με την μικρή Μαρίνα, αφού δημοσίευσε φωτογραφία από τα παιχνίδια τους στην αυλή του σπιτιού της στα Μελίσσια.

Η παρουσιάστρια μετά το αντίο που είπε στους τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή της στον ALPHA, Ελένη, - δείτε εδώ τι είπε, έχει κλείσει το κινητό της κι έχει αποφασίσει να αφιερώσει τις Άγιες αυτές ημέρες στην οικογένειά της. Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε πριν από λίγα λεπτά μια τρυφερή φωτογραφία.

Η μικρή Μαρίνα παίζει στην αυλή, κάνοντας ποδήλατο. Όπως θα παρατηρήσετε κι εσείς έχει μεγαλώσει αρκετά και το στυλ της φαίνεται πως το έχει κληρονομίσει από την μητέρα της.

Πώς θα περάσει το Πάσχα στην Αθήνα - Τα σχέδιά της

Αυτό το Πάσχα θα είναι διαφορετικό για την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο, αφού θα το περάσουν οικογενειακά μεν αλλά πρώτη φορά στην Αθήνα και ποιο συγκεκριμένα στο σπίτι τους στα Μελίσσια, ενώ θα απουσιάζουν από κοντά τους πολλά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα όπως οι γονείς τους.

Είναι γνωστό ότι κάθε χρόνο η παρουσιάστρια του ALPHA περιμένει πως και πως τις Άγιες ημέρες για να τις περάσει με την οικογένειά της στην εξοχή, με γλέντια, στρωμένα γιορτινά τραπέζια τόσο για τους δικούς της ανθρώπους όσο και για τους κατοίκους της Άνδρου που περνάνε από τα Άχλα για να ευχηθούν σε εκείνη και την οικογένειά της.

Είναι χαρακτηριστικό πως τα τελευταία χρόνια ειδικά η παρουσιάστρια αποφεύγει να μένει στην ΑΘήνα αλλά ταξιδεύει είτε σε εξωτικούς προορισμούς - κυρίως τα Χριστούγεννα - για να γεμίσει τις μπαταρίες της, είτε το Πάσχα στα Άχλα που είναι ο τόπος όπου γεννήθηκε ο έρωτάς της με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Γύρω από το γιορτινό τραπέζι η Ελένη θα ευχηθεί στα παιδιά της και στον άντρα της τα "χρόνια πολλά" και θα τηρήσει όλα τα πατροπαράδοτα έθιμα βάφοντας τα αυγά και φτιάχνοντας μαγειρίτσα και αρνί στο φούρνο με πατάτες για εκείνη και τους αγαπημένους της, καθότι λάτρης του μεζεκλίδικου φαγητού αλλά και εκπληκτική μαγείρισσα "Θα είναι ένα διαφορετικό Πάσχα για όλους μας", όπως συνηθίζει να λέει παρακινώντας την οικογένειά της αλλά και τους συνεργάτες της να μείνουν σπίτι αναπολώντας παρόλα αυτά τις άλλοτε ευτυχισμένες στιγμές στο "Ονάρ".