Φρενίτιδα με τον σύντροφο της Τόκιο από το «La Casa De Papel»

Κορίτσια συγκρατηθείτε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φρενίτιδα με τον σύντροφο της Τόκιο από το «La Casa De Papel»

Την Τόκιο, η κοινώς, Ούρσουλα Κορμπερό, τη γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Netflix, «La Casa De Papel», και αυτό που μπορούμε να πούμε με απόλυτη σιγουριά, είναι ότι ο σύντροφός της έχει προκαλέσει κανονική φρενίτιδα στα social media.

Μπορεί στη σειρά η Τόκιο να είναι ερωτευμένη με τον Ρίο και να πληγώνεται βαθύτατα όταν εκείνος αποφασίζει να τη χωρίσει, στην πραγματικότητα ωστόσο η αγαπημένη ηθοποιός έχει δώσει αλλού την καρδιά της και μοιάζει να είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ.

Συγκεκριμένα, η Ούρσουλα Κορμπερό είναι ερωτευμένο με έναν συνάδελφό της, ονόματι Τσίνο Νταρίν. Ο Ισπανός ηθοποιός είναι αυτός που έχει κλέψει την καρδιά της αδίστακτης Τόκιο και όχι άδικα βέβαια αφού πρόκειται για έναν κανονικό κούκλο.

Με μία πρόχειρη βόλτα που κάναμε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, διαπιστώσαμε πως και εκείνος είναι "τρελαμένος" με την αγαπημένη του μιας και δεν παραλείπει να ανεβάζει συχνά στιγμιότυπα μαζί της ή δικές της φωτογραφίες προκειμένου να της εκφράσει την αγάπη του.

Ρίξτε μια ματιά στο προφίλ του και ετοιμαστείτε να πάθετε πολλαπλά εγκεφαλικά!

Ωστόσο το γνωρίζατε ότι δύο ηθοποιοί του La Casa De Papel είναι ζευγάρι εδώ και καιρό; Μάθετε εδώ για ποιους πρόκειται!

Λίγα λόγια για το La Casa De Papel

Η τέλεια ληστεία (πρωτότυπος ισπανικός τίτλος: La casa de papel, μετάφραση: Το χάρτινο σπίτι) είναι ισπανική τηλεοπτική σειρά που αρχικά προβλήθηκε από τις 2 Μαΐου μέχρι τις 23 Νοεμβρίου του 2017 στο ισπανικό κανάλι Antena 3 με συνολικά 15 επεισόδια.

Το Netflix αγόρασε τη σειρά αργότερα και ξεκίνησε την προβολή της τον Δεκέμβριο του 2017, έτσι το κοινό της αυξήθηκε κατακόρυφα και έγινε η πιο δημοφιλής μη αγγλόφωνη σειρά στην ιστορία του Netflix ενώ εμφανίζεται 199η ανάμεσα στις πιο δημοφιλείς σειρές στις προτιμήσεις του κοινού στο IMDb.

Το Netflix, μετά τη μεγάλη επιτυχία της σειράς, αποφάσισε να δημιουργήσει και δεύτερο κύκλο χωρισμένο σε δύο μέρη, όπως και ο πρώτος. Έτσι, στις 19 Ιουλίου του 2019 έκανε πρεμιέρα στη διαδικτυακή υπηρεσία Netflix ο τρίτος κύκλος της σειράς, ξεκινώντας από το πρώτο μέρος. Στις 3 Απριλίου 2020 έκανε πρεμιέρα στην υπηρεσία ένας νέος κύκλος ενώ έχει ανακοινωθεί πως θα υπάρξει πέμπτος και έκτος κύκλος