Μαρίνα Πατούλη: Συγκίνηση με το μήνυμά της για το Πάσχα και τον κορωνοϊό

«Για μία κοινωνία αλληλεγγύης...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρίνα Πατούλη: Συγκίνηση με το μήνυμά της για το Πάσχα και τον κορωνοϊό

Η Μαρίνα Πατούλη, μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, προκάλεσε μεγάλη συγκίνηση στους διαδικτυακούς της φίλους μιας και έστειλε ένα υπέροχο μήνυμα με αφορμή το Πάσχα για τη μάχη με τον κορωνοϊό.

Το Πάσχα θα είναι πολύ διαφορετικό φέτος για όλους μιας και για πρώτη φορά θα αναγκαστούμε να το περάσουμε μακριά από αγαπημένα μας πρόσωπα, λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν με την εξάπλωση του κορωνοϊού σε όλο τον πλανήτη.

Η Μαρίνα Πατούλη, με σκοπό να εκφράσει τις ευχές της για το Πάσχα και τις άγιες μέρες που διανύουμε, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα πολύ συγκινητικό μήνυμα, μέσα από το οποίο αναφέρθηκε και στην πανδημία που πλήττει τον κόσμο.

Η ίδια ωστόσο μένει πιστά στο σπίτι και αποφεύγει όλες τις περιττές μετακινήσεις. Μία από τις δραστηριότητες που επιλέγει να κάνει δεν είναι άλλη από τη μαγειρική, με την ίδια να ανεβάζει καθημερινά τις λαχταριστές συνταγές της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Το μήνυμα που έστειλε η Μαρίνα Πατούλη για το Πάσχα και τον κορωνοϊό

Μέσα από μία φωτογραφία, η σύζυγος του Γιώργου Πατούλη ευχήθηκε στους διαδικτυακούς της φίλους και μοίρασε ελπίδες αισιοδοξίας με τα όμορφα λόγια της.

«Το φετινό μήνυμα της νίκης της Ζωής που μεταφέρει η Ανάσταση του Κυρίου μας, ας γίνει η απαρχή για μία κοινωνία αλληλεγγύης, αγάπης, ευθύνης, για να επαναπροσδιορίσουμε την ανθρωπιά και τις αξίες μας. Ας μας προσφέρει γενναιόδωρα αποθέματα ψυχής και διδάγματα για να δούμε ξεκάθαρα όλα αυτά για τα οποία, ενωμένοι, είμαστε ικανοί να πετύχουμε» έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρίνα Πατούλη στο μήνυμα που έστειλε σε όλους, ενώ στη λεζάντα συμπλήρωσε: «Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα! #μενουμε_σπιτι».