Η φωτογραφία από το υπνοδωμάτιο Ευρυδίκης Βαλαβάνη και Κωνσταντίνου Βασάλο - Αδιανόητο χρώμα στα σεντόνια

Ποιος λέτε να το επέλεξε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία από το υπνοδωμάτιο Ευρυδίκης Βαλαβάνη και Κωνσταντίνου Βασάλο - Αδιανόητο χρώμα στα σεντόνια

Αδιανόητο είναι όπως είδαμε το χρώμα που έχουν στα σεντόνια του κρεβατιού τους, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Είδαμε το υπνοδωμάτιο τους σε μια φωτογραφία που δημοσίευσε η δημοσιογράφος, πριν από μερικές ώρες.

Το ζευγάρι περνάει αρκετό χρόνο μαζί τώρα που βρισκόμαστε όλοι σε αυτοπεριορισμό λόγω της καραντίνας για την πανδημία του κορωνοϊού. Μέσα από διάφορες αναρτήσεις που πραγματοποιεί μας δείχνει πως περνάει τις ημέρες του μέσα στο σπίτι.

Η δημοσιογράφος και συνεργάτης της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή του ALPHA «Καλύτερα δεν γίνεται», περνάει τον περισσότερο χρόνο του αυτοπεριορισμού της όχι μόνο στην κουζίνα, αλλά και με τον Κωνσταντίνο Βασάλο όπως φαίνεται, αλλά και χαλαρώνοντας στο κρεβάτι της. Και γιατί όχι μάλιστα, αφού είναι πολύ εντυπωσιακό.

Η φωτογραφία από το υπνοδωμάτιο Βαβαλάνη - Βασάλου

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία της, από το υπνοδωμάτιο τους με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, με αφορμή μερικά δώρα που δέχτηκε στο σπίτι τους.

Όπως είδαμε στο δωμάτιο, επικρατεί στα έπιπλα και γενικά στην διακόσμηση το γαλάζιο χρώμα, ενώ στα σεντόνια έχει επιλέξει η δημοσιογράφος το... ροζ.

Μαγευτικό και το σαλόνι της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μοιράστηκε μια φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους από το σπίτι της, όπου είναι σε αυτοπεριορισμό εδώ και μια εβδομάδα, μαζί με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Η δημοσιογράφος πόζαρε στον καναπέ της και είδαμε την εντυπωσιακή διακόσμηση. Οι κουρτίνες ωστόσο, ήταν εκείνες που μας τράβηξαν την προσοχή, αφού είναι σε ένα άκρως καλοκαιρινό χρώμα.

Να σημειώσουμε πως σύμφωνα με την δημοσιογράφο του Πρωινού, Νάνσυ Παραδεισανού, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος θα ξεσπιτωθούν λόγω ανακαίνισης. Το ζευγάρι ετοιμάζεται να χτίσει από την αρχή το σπιτικό του.