Γενέθλια για την Κατερίνα Στικούδη - Αυτός είναι ο αριθμός της ηλικίας της

Τα γιόρτασε κάπως διαφορετικά!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γενέθλια για την Κατερίνα Στικούδη - Αυτός είναι ο αριθμός της ηλικίας της

Η Κατερίνα Στικούδη γιορτάζει σήμερα τα γενέθλιά της με έναν λίγο πιο διαφορετικό τρόπο αφού είναι αναγκασμένη να μείνει στο σπίτι λόγω της καραντίνας. Η αγαπημένη παρουσιάστρια μεγάλωσε κατά ένα χρόνο και εμείς σας έχουμε τον αριθμό της ηλικίας της.

Ένα χρόνο μεγαλύτερη και ένα χρόνο πιο εντυπωσιακή η Κατερίνα Στικούδη, γιορτάζει τα σημερινά της γενέθλια το σπίτι μαζί με τον αγαπημένο της σύζυγο.

Η ίδια όπως εξομολογήθηκε από την ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, είχε κάνει σχέδια για τα φετινά της γενέθλια, ωστόσο ο κορωνοϊός της τα χάλασε. Η παρουσιάστρια μένει σπίτι και μάλιστα μετέτρεψε το σαλόνι της σε στούντιο για να δουλέψει μαζί με τον άντρα της.

«Καλημεραααα!! Ναι έκανα σχέδια γι αυτή την μέρα πριν ένα μήνα περίπου .. αυτά τα γενέθλια θα είναι διαφορετικά , αλλά δεν πρέπει να χάνουμε ποτέ το χαμόγελο μας και την αισιοδοξία μας !!» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίες που ανέβασε και έστειλε με αυτόν τον τρόπο ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε όλους τους διαδικτυακούς της φίλους.

Πόσο χρονών έγινε η Κατερίνα Στικούδη;

Γεννήθηκε στις 16 Απριλίου 1985, επομένως σήμερα κλείνει τα 35 της χρόνια, στη Θεσσαλονίκη όπου και μεγάλωσε. Από μικρή ηλικία και για πολλά χρόνια, ασχολήθηκε με την κολύμβηση και μάλιστα υπήρξε αθλήτρια στην ομάδα του ΠΑΟΚ, με την οποία το 2001 κατέκτησε τη πέμπτη θέση σε πανελλήνιο πρωτάθλημα. Μετά το σχολείο, φοίτησε στο τμήμα ιατρικών εργαστηρίων του ΤΕΙ Λάρισας αλλά δεν αποφοίτησε ποτέ λόγω της ενασχόλησης της με το modeling και την εγκατάσταση της στην Αθήνα.

Ξεκίνησε τη σταδιοδρομία της στον χώρο του θεάματος, το 2005, παίρνοντας μέρος στα ελληνικά καλλιστεία όπου εξελέγη Μις Ελλάς. Έπειτα, εκπροσώπησε τη χώρα στο διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Μις Κόσμος και ξεκίνησε να δουλεύει ως μοντέλο, κάνοντας κυρίως φωτογραφήσεις για περιοδικά. Τη σεζόν 2005-2006 έκανε κάποιες εμφανίσεις στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1, «Έρωτας» ενώ την ίδια σεζόν ήταν συμπαρουσιάστρια των Θέμη Μάλλη και Ελεάννας Τρυφίδου στην πρωινή lifestyle εκπομπή «La Sousourela», κάνοντας έτσι το ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια.

Το καλοκαίρι του 2006 επιλέχθηκε από την ομάδα της εκπομπής Πρωινός καφές, με κεντρική παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη, για την παρουσίαση της στήλης της μόδας για την τηλεοπτική σεζόν 2006-2007. Η συνεργασία της με την εκπομπή συνεχίστηκε και για δεύτερη χρονιά, για τη σεζόν 2007-2008. Παράλληλα με την παρουσία της στην εκπομπή «Πρωινός καφές» συμμετείχε στο βασικό καστ της οικογενειακής κωμικής σειράς «Τα κορίτσια του μπαμπά» στο ρόλο της Σίλιας Ροδά.