Αυτό το νούμερο δείχνει η ζυγαριά της Ιωάννας Τούνη - Θα "μείνετε" με το νέο της βίντεο

Χαμός στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αυτό το νούμερο δείχνει η ζυγαριά της Ιωάννας Τούνη - Θα

Η Ιωάννα Τούνη κατάφερε να τραβήξει για ακόμα μία φορά τα βλέμματα μιας και μοιράστηκε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, το νούμερο που γράφει η ζυγαριά της σε κάθε μέρα της καραντίνας και είναι σίγουρο πως μόλις δείτε το νέο της απολαυστικό βίντεο θα "μείνετε"!

Πρόκειται για μία από τις γυναίκες που προκαλεί πανικό με οποιαδήποτε φωτογραφία κι αν ανεβάσει στο Instagram και ειδικά τον τελευταίο καιρό έχει εντυπωσιάσει με τα εύστοχα βίντεο που ανεβάζει μέσω του TikTok.

Ο χρόνος στην καραντίνα δεν περνάει καθόλου εύκολα και γι΄αυτό το λόγο, η Ιωάννα Τούνη έχει βρει τον τρόπο να τον αξιοποιεί όσο πιο δημιουργικά και ευφάνταστα γίνεται μέσα από τις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεται καθημερινά.

Μία από αυτές είναι και η ενασχόλησή της με τους λογαριασμούς της στα social media, ένας εκ των οποίων, αυτός του Tik Tok έχει ανέβει πολύ τις τελευταίες ημέρες.

Αυτό είναι το βίντεο που ανέβασε στο TikTok η Ιωάννα Τούνη

Η Ιωάννα Τούνη για ακόμη μία φορά "έριξε" το Instagram με τη δημοσίευσή της μιας και μοιράστηκε ένα απολαυστικό βίντεο, στο οποίο ανεβαίνει στη ζυγαριά κάθε μέρα της εβδομάδας και εκείνη δείχνει διαφορετικό νούμερο λόγω της καραντίνας.

Έτσι, ενώ τις πρώτες μέρες η ζυγαριά ξεκίνησε να δείχνει 62-63 κιλά μετά όλο και ανέβαινε με αποτέλεσμα να "πατήσει" τα 68 την τελευταία μέρα.

Το εντυπωσιακό σημείο του βίντεο είναι σε κάθε περίπτωση οι διαφορετικές κάλτσες με τις οποίες εμφανίζεται να πατάει πάνω στη ζυγαριά.

Ωστόσο ξέρουμε πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει μιας και η Ιωάννα Τούνη φροντίζει να προσέχει τη διατροφή της και γενικότερα το σώμα της, μιας και κάνει πολύ συχνά γυμναστική.

Ιωάννα Τούνη instagram
Ιωάννα Τούνη κιλά