Εσπευσμένα στον οδοντίατρο η Κόνι Μεταξά - Τι έπαθε;

Πονούσε μέρες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Εσπευσμένα στον οδοντίατρο η Κόνι Μεταξά - Τι έπαθε;

Η Κόνι Μεταξά εν μέσω καραντίνας και εν μέσω Μεγάλης Εβδομάδας, χρειάστηκε να πάει εσπευσμένα στον οδοντίατρο προκειμένου να λύσει ένα θέμα που είχε με τα δόντια της, με την ίδια να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τι ακριβώς έπαθε.

Ο πόνος στα δόντια είναι χωρίς αμφιβολία κάτι που μπορεί να σε "τρελάνει" κανονικά, πόσο μάλλον όταν βρίσκεσαι συνέχεια μέσα στο σπίτι και δεν έχεις με τι να ασχοληθείς, με αποτέλεσμα να το σκέφτεσαι συνέχεια και να σε ταλαιπωρεί.

Τι κι αν είναι λοιπόν Μεγάλη Πέμπτη, τι κι αν είμαστε σε καραντίνα, η Κόνι Μεταξά έκλεισε ένα επείγον ραντεβού με τον οδοντίατρό της γιατί πονούσε στο δόντι της εδώ και εφτά ολόκληρες μέρες και η κατάσταση δεν έπαιρνε άλλη παράταση.

Βέβαια και στο σπίτι που μένει η Κόνι Μεταξά δεν δείχνει να βαριέται, αφού καθημερινά βρίσκει νέους τρόπους για να σπάει τη βαρεμάρα της.

Έτσι πήγε και έκατσε στην καρέκλα του "πόνου", με την ίδια να μοιράζεται όλα τα στιγμιότυπα μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Μάλιστα όπως εξομολογήθηκε σε ένα βίντεο που τράβηξε ο οδοντίατρός της, πονάει τόσο πολύ που δεν μπορεί να φάει και γι' αυτό το λόγο τον επισκέφθηκε. Μάλιστα αστειεύτηκε πως δεν μπορεί να βάψει αυγά γιατί ούτως ή άλλως δε θα μπορεί να τα φάει.

Κόνι Μεταξά οδοντίατρος

Τι αποκάλυψε πριν από λίγο καιρό για το ενδεχόμενο γάμου;

«Είμαι καλά στην προσωπική μου ζωή. Αυτό δεν με επηρεάζει στη δουλειά μου, αλλά σίγουρα όταν κάνεις αυτή τη δουλειά που σπαταλάς τόση ενέργεια και υπάρχει κόσμος που είναι επιφανειακός, είναι πολύ ωραίο να γυρνάς σπίτι και να έχεις έναν άνθρωπο με τον οποίο έχεις καλή επικοινωνία και μπορείς να χαλαρώσεις». Κι όσο για το ενδεχόμενο ενός γάμου; «Σκέφτομαι τον γάμο περισσότερο από όταν ήμουν μικρότερη. Δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να το σχεδιάσεις, γιατί φεύγει η μαγεία. Δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να κάνω σχέδια γάμου και τι θέλω να φορέσω. Μου έχει περάσει από το μυαλό, αλλά δεν έχω μπει σε αυτή τη διαδικασία».

Όπως αποκάλυψε όμως δε θα ήθελε να κάνει μία μυστική τελετή: «Δεν νομίζω ότι θα το έκανα αυτό, γιατί θα ήθελα να έχω δίπλα μου τους γονείς μου και τους δικούς μου ανθρώπους» απαντά και διευκρινίζει ότι για εκείνη γάμος και παιδί ταυτίζονται: «Το ένα πάει με το άλλο. Όσο μου περνάει από το μυαλό ο γάμος, μου περνάει και το παιδί. Είναι αυτό που ονομάζουμε αλλαγή ζωής».