Δεν φαντάζεστε τα όσα έκανε η Κόνι Μεταξά για να μην βαριέται στο σπίτι!

Δείτε τι έκανε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν φαντάζεστε τα όσα έκανε η Κόνι Μεταξά για να μην βαριέται στο σπίτι!

Τα έκανε όλα! Ναι η Κόνι Μεταξά προσπαθεί με την σειρά της να να βρει τρόπους να μην βαριέται και να περάσει τον χρόνο της μέσα στο σπίτι, όπου και είναι κλεισμένη εξαιτίας και των εξελίξεων που έχουμε με τον κορωνοϊό.

Όπως όλοι μας έτσι και η Κόνι Μεταξά αυτές τις ημέρες μένει στο σπίτι ακολουθώντας τις οδηγίες που έχουν δοθεί από το κράτος, για την αποφυγή εξάπλωσης του ιού, που έχει κοστίσει ανθρώπινες ζωές και στην χώρα μας.

Η performer έχει βρει πολλούς τρόπους για να μην βαρεθεί, με μερικούς από αυτούς να είναι δημιουργικοί! Ωστόσο έκανε και κάτι άλλο που μας έδειξε ότι μάλλον η βαρεμάρα έχει αρχίσει να γίνεται "αφόρητη"!

Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι ημέρες είναι δύσκολες με τους διάσημους και μη να μένουν στο σπίτι και να τακτοποιούν ντουλάπες, να μαγειρεύουν - ειδικά η μαγειρική έχει την τιμητική της. Όλοι μας προσπαθούμε να δούμε τι στο καλό να κάνουμε τόσες ώρες κλεισμένοι μέσα!

Η Κόνι Μεταξά λοιπόν είχε μερικές ιδέες! Αρχικά καθάρισε τις ντουλάπες της όπως θα δείτε και στην εικόνα που ακολουθεί. Μάλιστα δίπλωσε και τακτοποίησε τα τζιν της με έναν τρόπο, που μας δίνει ιδέες και τον δικό μας χώρο!

ντουλάπα Κόνι Μεταξά

Εκτός αυτού η όμορφη performer πήρε μερικά τηλέφωνα τους φίλους της, ενώ αστειεύτηκε και με μια φωτογραφία που ανέβασε στην οποία έχει βάλει "τα καλά" της για να μείνει όπως έγραψε η ίδια... στο σπίτι!

Κόνι Μεταξά

Και κάπου εκεί Η Κόνι Μεταξά αποφάσισε να κάνει και κάτι ακόμα για να μην βαριέται μέσα στο σπίτι!

Τα Challenges είναι κάτι διαδεδομένα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κυρίως στο youtube με μια νέα "μόδα" να ξεπηδά κάθε τόσο! Η Κόνι Μεταξά αποφάσισε και αυτή με την σειρά της να καλέσει τους διαδικτyακούς της φίλους σε μια "πρόκληση"! Ποια ήταν αυτή?

Όπως θα δείτε και στις εικόνες που ακολουθούν το challenge είναι να στερεώσεις φρούτα στο πρόσωπό σου! Και αφού μιλάμε για την Κόνι Μεταξά, δείτε και την εκρηκτική της εμφάνιση στο Just the 2 of us!

Κόνι Μεταξά challenge

Κόνι Μεταξά challenge με φρούτα