Ένα βήμα πριν το διαζύγιο έφτασε αγαπημένο ζευγάρι της showbiz - Έβγαλαν τα «άπλυτα» τους στην φόρα

Όσα αποκάλυψαν για το σύμβουλο γάμου και τους τσακωμούς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ένα βήμα πριν το διαζύγιο έφτασε αγαπημένο ζευγάρι της showbiz - Έβγαλαν τα «άπλυτα» τους στην φόρα

Τα «άπλυτα» τους στην φόρα έβγαλε αγαπημένο ζευγάρι, όταν αποκάλυψε πως έφτασε ένα βήμα πριν πάρει διαζύγιο. Η αποκάλυψη έγινε σε ραδιοφωνική εκπομπή και στον αέρα δόθηκαν και λεπτομέρεια, για τα όσα γινόντουσαν μέσα στο σπίτι τους.

Ο λόγος για τον ο Τομ Μπρέιντι, τον σύζυγος τη Ζιζέλ Μπούντχεν ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή παραδέχτηκε πως παραλίγο να τα διαλύσουν όλα μεταξύ τους, με αποτέλεσμα πριν δυο χρόνια να ζητήσουν την βοήθεια κάποιο ειδικού.

Μάλιστα, όπως επίσης αποκάλυψε το μοντέλο δεν ήταν ευχαριστημένο από το γάμο τους με αποτέλεσμα εκείνη να είναι αυτή που πρότεινε να πάνε σε ειδικό.

Τομ Μπρέιντι Ζιζέλ Μπούντχεν διαζύγιο

«Πριν από δύο χρόνια, η γυναίκα μου πίστευε ότι δεν εκπλήρωνα τις υποχρεώσεις σε σχέση με το γάμο μας. Αισθανόταν ότι εγώ έπαιζα ποδόσφαιρο όλη τη σεζόν κι εκείνη ασχολούνταν με το σπίτι και μετά όταν τελείωνε η σεζόν, ήμουν του στυλ "Τέλεια, άσε με να ασχοληθώ με τις επιχειρηματικές μου δραστηριότητες. Άσε με να ασχοληθώ με τις προπονήσεις” και εκείνη καθόταν εκεί λέγοντας "Πότε θα κάνεις πράγματα για το σπίτι; Πότε θα πας τα παιδιά στο σχολείο;”», είπε αρχικά.

Αυτό ωστόσο, που τον σόκαρε ήταν το γράμμα που του έγραψε η σύζυγός του, το οποίο κρατάει μέχρι σήμερα ως υπενθύμιση και το αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής

«Σε αυτό το γράμμα έλεγε ανοιχτά τις σκέψεις της και ακόμη το έχω, το κρατάω σε ένα συρτάρι και το διαβάζω. Είναι γεμάτο ειλικρίνεια, από τα βάθη της καρδιάς της λέγοντάς μου πού βρίσκομαι στο γάμο μας και είναι μία καλή υπενθύμιση για μένα ότι τα πράγματα πρόκειται να αλλάξουν και να εξελιχθούν με το πέρασμα του χρόνου. Ό,τι συνέβη και δούλεψε για εμάς πριν από 10 χρόνια δε θα δουλεύει για πάντα γιατί μεγαλώνουμε με διαφορετικούς τρόπους», είπε.

Ωστόσο, από την άλλη, κυριολεκτική «βόμβα» είναι το νέο ζευγάρι της showbiz που έγινε γνωστό. Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real life ένας αγαπημένος κορυφαίος ηθοποιός είναι σε σχέση με ένα μοντέλο που έχει καταγωγή από την Ελλάδα, όπου και εργάζεται.

Ποια είναι η Ζιζέλ που παραλίγο να πάρει διαζύγιο;

Η Ζιζέλ Καρολίν Μπoύντχεν είναι μοντέλο από τη Βραζιλία. Έχει συνεργαστεί με την εταιρία Victoria's Secret και σύμφωνα με το περιοδικό Forbes είναι το πιο ακριβοπληρωμένο μοντέλο του πλανήτη τα τελευταία 8 χρόνια. Το 2014 αναδείχθηκε από το ίδιο περιοδικό ως η 89η πιο ισχυρή γυναίκα παγκοσμίως.

Η Ζιζέλ, από το 2000 μέχρι το 2005 διατηρούσε σχέση με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Τον Δεκέμβριο του 2006 ξεκίνησε να βγαίνει με τον παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου Τομ Μπρέιντι, με τον οποίο παντρεύτηκαν στις 26 Φεβρουαρίου 2009, στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνιας. Έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Τον Μπέντζαμιν Μπρέιντι (9 Δεκεμβρίου 2009) και την Βίβιαν Λέικ Μπρέιντι (5 Δεκεμβρίου 2012).

TAGS