Πρώτη φορά η Τατιάνα Στεφανίδου ανεβάζει τόσο τρυφερό βίντεο - Θα λιώσετε

Το περιμένατε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πρώτη φορά η Τατιάνα Στεφανίδου ανεβάζει τόσο τρυφερό βίντεο - Θα λιώσετε

Πρώτη φορά βλέπουμε την Τατιάνα Στεφανίδου να ανεβάζει τόσο τρυφερό βίντεο! Ετοιμαστείτε γιατί θα λιώσετε με το στιγμιότυπο. Αντέχεται τόσο γλύκα; Δείτε και πείτε μας.

Η γνωστή παρουσιάστρια παραμένει σπίτι όπως όλοι μας, τόσο για να προστατέψει τον εαυτό της, όσο και τους γύρω της, κάνοντας αυτό που τονίζει και η κυβέρνηση.

Οι περισσότεροι από εμάς το έχουμε ρίξει στα stories και ανεβάζουμε στα social media στιγμές από την καθημερινότητα μας μέσα στο σπίτι και πως περνάμε μέσα σε αυτό.

Πρώτη φορά η Τατιάνα Στεφανίδου ανεβάζει τόσο τρυφερό βίντεο - Δείτε το και θα λιώσετε

Όλοι ψάχνουμε δημιουργικούς τρόπους, ενώ κάνουμε και διάφορα challenges online για να περάσει η ώρα με τους διαδικτυακούς μας φίλους, ωστόσο η γνωστή παρουσιάστρια σκέφτηκε να μοιραστεί ένα γλυκό στιγμιότυπο με τα σκυλάκια της, γράφοντας χαρακτηριστικά, "Αγάπη είναι να σε φροντίζουν κι όταν κοιμάσαι.."

Το "αντίο" της Τατιάνας Στεφανίδου στον ΣΚΑΙ

Η Τατιάνα Στεφανίδου το απόγευμα της Κυριακής 12/4 αποχαιρέτισε το τηλεοπτικό κοινό λέγοντας το δικό της αντίο στον αέρα της εκπομπής της, Μαζί σου, στον ΣΚΑΙ αφού λόγω Πάσχα δεν θα είναι μαζί μας το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Συγκεκριμένα ανέφερε: “Αγαπητοί φίλοι να έχετε ένα υπέροχο Πάσχα. Το άλλο Σαββατοκύριακο δεν θα ‘μαστε κοντά σας.Θα κάνουμε κι εμείς Πάσχα στο σπίτι. Να είστε όλοι καλά με υγεία”

Παρά το γεγονός πως η Τατιάνα Στεφανίδου είναι μια από τις πιο καλές και αγαπημένες παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης η εκπομπή που της δόθηκε το Σαββατοκύριακο δεν σημειώνει και πολύ καλά νούμερα, ωστόσο να θυμίσουμε πως στην τελευταία της εκπομπή έκανε την εμφάνισή του μέσω skype και ο Γιώργος Παρτσαλάκης που συγκλόνισε με τα λόγια που είπε για τα παιδιά του. Δείτε όλα όσα ανέφερε εδώ!