Και όμως στον 7ο μήνα η Νικολέτα Ράλλη βγήκε έξω

Που πήγε και με ποιον;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Και όμως στον 7ο μήνα η Νικολέτα Ράλλη βγήκε έξω

Μπορεί η Νικολέττα Ράλλη να διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ωστόσο το έκανε και όμως... βγήκε έξω βόλτα εν μέσω κορωνοϊού. Η παρουσιάστρια εκμεταλλεύτηκε τον ηλιόλουστο καιρό της Μεγάλης Εβδομάδας και περπάτησε στο κέντρο της Αθήνας.

Φόρεσε τα αθλητικά της και έχοντας στην παρέα της το σκυλάκι της, το οποίο υπερλατρεύει ξεκίνησε να περπατά στους δρόμους του κέντρο, θέλοντας έτσι λίγο να ξεσκάσει, αλλά και να γυμναστεί, αφού στις έγκυες κάνει καλό το περπάτημα.

Η Νικολέττα Ράλλη, ακολουθεί όλες τις οδηγίες που έχουν δοθεί από τις αρμόδιες αρχές για την προστασία της υγείας μας και μένει στο σπίτι της. Ωστόσο, όταν θέλει να βγει στέλνει το κατάλληλο μήνυμα στο 13033, όπως έκανε και πριν λίγες ώρες για να πάει να περπατήσει.

Στο σπίτι η αγαπημένη παρουσιάστρια λατρεύει να διαβάζει βιβλία, να μαγειρεύει νόστιμες λιχουδιές, ενώ δεν χάνει και τις αγαπημένες της σειρές. Όλα αυτά τα κάνει έχοντας συνεχώς στο πλευρό της, τον σύντροφο της, Μιχάλη Ανδρούτσο.

Το ζευγάρι ανυπομονεί να κρατήσει σε δύο μήνες τον πρώτο καρπό του έρωτα τους.

Νικολέτα Ράλλη βόλτα εγκυμοσύνη κορωνοϊός

Πότε θα φέρει στον κόσμο το μωράκι της

Η παρουσιάστρια κάνοντας Q&A κλήθηκε να απαντήσει και στο πότε περιμένει να έρθει στον κόσμο το μωρό της, με την ίδια φυσικά να απαντά στην συγκεκριμένη ερώτηση με πλήρη ειλικρίνεια.

Όπως αποκάλυψε λοιπόν στους ακόλουθούς της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το νέο μέλος της οικογένειας αναμένεται να έρθει στον κόσμο σε λίγους μονάχα μήνες, καθώς θα γεννήσει τον Ιούνιο. Να πούμε βέβαια ότι η Ράλλη δεν είναι η μόνη που απάντησε σε ερωτήσεις στα social media καθώς μια αποκάλυψη είχαμε και από την Χριστίνα Μπόμπα και τον Σάκη Τανιμανίδη, που μας είπαν ποιος από τους δύο είπε πρώτος σ'αγαπάω.

Ορίστε και η σχετική ανάρτηση στο Instagram

Νικολέττα Ράλλη γέννηση μωρό