Ο Μιχάλης Κουϊνέλης έγραψε τραγούδι για τον κορωνοϊό - Πρέπει να το ακούσεις

Μιλάει για τις δύσκολες ημέρες που περνάμε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Μιχάλης Κουϊνέλης έγραψε τραγούδι για τον κορωνοϊό - Πρέπει να το ακούσεις

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης των Stavento έγραψε ένα τραγούδι για τον κορωνοϊό, εμπνευσμένο από τις μέρες που διανύουμε, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και για τις δύσκολες ημέρες που διανύουν πολλές χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο. Πρέπει να το ακούσεις.

Το «Για να θυμάμαι» γράφτηκε τη Κυριακή 12 Απριλίου 2020, εν μέσω κορωναϊου στην Ελλάδα. Εκφράζει σκέψεις και συναισθήματα, αγωνίες και απορίες.

«Κάποια τραγούδια δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Τα λένε όλα από μόνα τους» αναφέρει και καταθέτει σήμερα Μεγάλη Πέμπτη στο διαδίκτυο το τραγούδι με τίτλο «Για να θυμάμαι». Το τραγούδι αυτό θα είναι το τελευταίο στο επερχόμενο album των STAVENTO που θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο.

«Γράφτηκε για να μην ξεχάσουμε! Γράφτηκε για να θυμόμαστε για πάντα όλα όσα ζούμε, όλα όσα μάθαμε, όλα όσα ακούσαμε και είδαμε, όλα αυτά που κρατάει βαθιά μέσα του ο καθένας μας από μια τέτοια εμπειρία ζωής» αναφέρει ο Μιχάλης Κουϊνέλης στέλνοντας σε όλους τις ευχές του για τις ημέρες.

Ακούστε το τραγούδι στο παρακάτω βίντεο:

Ωστόσο, πιο ερωτευμένοι από ποτέ ο Μιχάλης Κουϊνέλης και η Ήβη Αδάμου. Μάλιστα, μας δείχνουν πόσο πολύ έχει μεγαλώσει η κόρη τους

Ποιος είναι ο Μιχάλης Κουϊνέλης

Ο Μιχάλης Κουϊνέλης, γνωστός και ως Μέθυσος ή Μεθ είναι Έλληνας ράπερ, μέλος του συγκροτήματος Stavento. Πήγε στην Αθήνα να σπουδάσει ηχοληψία όταν ήταν 18 και εκείνη την περίοδο εντάχθηκε στην ομάδα Freestyle Productions, εντός της οποίας άρχισε να ασχολείται συστηματικά με το hip hop. Εκεί απέκτησε και το ψευδώνυμο Μέθυσος.

Ο ράπερ μετά από συνεργασίες και τραγούδια, δημιούργησε το συγκρότημα Stavento το 2004 με τον Βαγγέλη Γεωργαντζή. Ο πρώτος τους δίσκος, Το πιο γλυκό μεθύσι κυκλοφόρησε το 2005 και το 2006 κυκλοφόρησε ο δεύτερος δίσκος ο Γρίφος. Το συγκρότημα γνώρισε ευρύτερη επιτυχία με το Σήμερα το γιορτάζω του 2008 που περιείχε την επιτυχία Μέσα Σου, ένα ποπ κομμάτι με φωνητικά του Κουϊνέλη και της Αλεξάνδρας Κόνιακ.

Ύστερα από πολλές αλλαγές μελών, με τον Κουϊνέλη να μένει ο μόνος ερμηνευτής από την αρχική σύνθεση, κυκλοφόρησαν ακόμα δύο δίσκους και γνώρισαν επιτυχία μέσα από συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως η Ήβη Αδάμου, η Έλενα Παπαρίζου, η Νατάσα Θεοδωρίδου και η Πάολα.