Σάλος στο Instagram - Ποια κάνει καλύτερα αυγά; Η Σίσσυ Χρηστίδου ή η μητέρα της;

Η σύγκριση της ημέρας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάλος στο Instagram  - Ποια κάνει καλύτερα αυγά; Η Σίσσυ Χρηστίδου ή η μητέρα της;

Σάλος ξέσπασε στο Instagram με την σύγκριση της ημέρας και το ποια κάνει καλύτερα αυγά. Η Σίσσυ Χρηστίδου ή η μητέρα της θα είναι η νικήτρια αυτής της δοκιμασίας; Δείτε τα όσα αποκάλυψε η γνωστή παρουσιάστρια.

Η παρουσιάστρια του OPENtv βρίσκεται όπως όλοι μας κλεισμένη στο σπίτι της, λόγω του κορωνοϊού ακολουθώντας όλες τις οδηγίες που έχει δώσει η κυβέρνηση και οι αρμόδιοι φορείς για την προστασία της υγείας μας από τον ιό. Στο πλευρό της κάθε λεπτό έχει τα δυο παιδιά της που είναι και η κύρια προτεραιότητα της.

Ωστόσο σήμερα, ως Μεγάλη Πέμπτη η ίδια θέλησε να τηρήσει τις παραδόσεις και για αυτό έβαψε τα αυγά μαζί με τα παιδιά της. Μπορεί το φετινό Πάσχα να είναι διαφορετικό για όλους λόγω της πανδημίας, ωστόσο αυτό δεν την πτόησε.

Ποια κάνει καλύτερα αυγά; Η Σίσσυ Χρηστίδου ή η μητέρα της; - Δείτε την απάντηση

Οι διαδικτυακοί της φίλοι, όπως ήταν αναμενόμενο, της έδωσαν συγχαρητήρια και της ευχήθηκαν, όπως κάνουν με κάθε της ποστ. Αυτό όμως που προκάλεσε εντύπωση ήταν το μήνυμα της μητέρας της ανάμεσα στα σχόλια, Μίνας, η οποία ενέκρινε το αποτέλεσμα.

Η Σίσσυ Χρηστίδου από την άλλη ωστόσο τόνισε πως έκανε ότι μπορούσε, ωστόσο δεν μπορεί να συγκριθεί με την μητέρα της αφού τα αυγά που βάφει εκείνη είναι καλύτερα, όπως είπε η ίδια.

Πριν από λίγο καιρό, η Σίσσυ Χρηστίδου είχε αποκαλύψει στον αέρα της εκπομπής ότι τη σταμάτησε η Αστυνομία για έλεγχο

Το Σάββατο 28 Μαρτίου, στην εκπομπή της η Σίσσυ Χρηστίδου είχε καλεσμένο μέσω Skype τον πνευμονολόγο Παύλο Χατζηαποστόλου. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης που είχε με τον γιατρό η παρουσιάστρια, θέλησε να μάθει κατά πόσο μας προστατεύουν τα γάντια και οι μάσκες από τον ιό.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια κατά την διάρκεια της συζήτησης, αποκάλυψε πως το πρωί την ώρα κατευθυνόταν προς το στούντιο της εκπομπής την σταμάτησε η αστυνομία στο δρόμο για να της κάνει έλεγχο.

«Σήμερα που ερχόμουν στη δουλειά με σταμάτησε η Αστυνομία για να με ελέγξει, αν έχω τα απαραίτητα έγγραφα για να πάω στη δουλειά μου. Ήταν όλοι μαζί με μάσκες, γιατί έρχονται σε επαφή με τόσο κόσμο…», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Να σημειώσουμε πως τις καθημερινές όταν δεν έχει εκπομπή, η παρουσιάστρια περνάει όλο το χρόνο της στο σπίτι με τα παιδιά της παίζοντας και μαγειρεύοντας. Μάλιστα, μας έχει δείξει με πολλές καθημερινές φωτογραφίες πως περνάνε την ώρα τους μέσα στο σπίτι.,