Ο Έλληνας "Ιωσήφ" από το "Ιησούς από τη Ναζαρέτ" μιλάει για την σειρά μετά από 43 χρόνια

Τι ανέφερε ο Γιώργος Βογιατζής;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Έλληνας

Ο Έλληνας "Ιωσήφ" από το "Ιησούς από τη Ναζαρέτ" ή αλλιώς ο Γιώργος Βογιατζής. Μιλάει για την σειρά μετά από 43 χρόνια και αποκαλύπτει με αφορμή την μεγάλη επιτυχία που συνεχίζει και κάνει, τα πάντα.

Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ είναι η μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της τηλεόρασης, που προβάλλεται κάθε χρόνο στον τηλεοπτικό αέρα στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας.

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν στην εξαιρετική σειρά, ωστόσο είναι και ο διεθνούς φήμης Έλληνας Γιώργος Βογιατζής, ο οποίος και θέλησε να "σπάσει" την σιωπή του και να δημοσιεύσει κάποια πράγματα στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο Έλληνας "Ιωσήφ" από το "Ιησούς από τη Ναζαρέτ" μιλάει για την σειρά μετά από 43 χρόνια - Δείτε την φωτογραφία και τα λόγια που έριξαν το instagram

Συγκεκριμένα, ο ίδιος ανέβασε μια φωτογραφία από τότε και έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του, «Χθες το βράδυ είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω ξανά τον Ιησού από τη Ναζαρέτ στον ΑΝΤ1. Ήταν μια αξέχαστη εμπειρία, οι συνάδελφοί μου, οι τοποθεσίες, τα κοστούμια και ο Φράνκο Τζεφιρέλι. Ήταν τιμή μου να είμαι μέρος αυτού του αριστουργήματος και να ερμηνεύσω τον ρόλο του Ιωσήφ, ενός τόσο αγαπητού, στοργικού και ανιδιοτελούς ατόμου. Ένα τέτοιο θαυμάσιο παράδειγμα». Δείτε ωστόσο και πως είναι σήμερα και ο ηθοποιός που ενσάρκωσε τον Ιησού παιδί. Θα πάθετε πλάκα.

Η Παναγία από τον "Ιησού από τη Ναζαρέτ" σπάει την σιωπή της για τον κορωνοϊό

Η Παναγία από τον "Ιησού από τη Ναζαρέτ" σπάει την σιωπή της για τον κορωνοϊό. Η γνωστή ηθοποιός στέλνει το μήνυμά της για τη φονική πανδημία. Δείτε όλα όσα ανέφερε.

Η Ολίβια Χάσεϊ έχει αποτυπωθεί στη μνήμη όλων μας ως "Παρθένος Μαρία" στη βραβευμένη σειρά του Φράνκο Τζεφιρέλι "Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ", ωστόσο αυτή τη φορά η ίδια θέλει να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα για την δύσκολη περίοδο που ζούμε.

Η 68χρονη σήμερα ηθοποιός, θέλησε να πει το δικό της "ευχαριστώ" μέσω Instagram, στους γιατρούς, τις νοσοκόμες και τους εργαζόμενους, οι οποίοι δίνουν το δικό τους σκληρό αγώνα στη μάχη εναντίον του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα η Ολίβια Χάσεϊ αναδημοσίευσε στο προφίλ της ένα βίντεο από τις nursesofinstagram, στο οποίο φαίνονται Αμερικανίδες νοσοκόμες να βγαίνουν ενθουσιασμένες μετά τη βάρδια τους στη ΜΕΘ, στο οποίο και θέλησε να τονίσει την κρισιμότητα αλλά και την σοβαρότητα που πρέπει να δώσουν όλοι. Την ίδια στιγμή οι επιστήμονες απαντούν στο πως θα ζούμε για τα επόμενα δύο χρόνια. Δείτε τι ανέφεραν.