Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σοκάρει η Μαίρη Χρονοπούλου: "Έκανα εγχείρηση και απέτυχε, είμαι καθηλωμένη"

Ράγισε καρδιές η ηθοποιός

Σοκάρει η Μαίρη Χρονοπούλου:
News 17.04.2020 09:35
Από Youweekly Team

Σοκάρει η Μαίρη Χρονοπούλου, που μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της και για το γεγονός ότι είναι καθηλωμένη στο κρεβάτι, μετά και από χειρουργείο που έκανε, αλλά δυστυχώς απέτυχε. Ποια αυτά που είπε;

Ειδικότερα η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στο Secret των Παραπολιτικών και αναφέρθηκε στα όσα ζούμε με τον κορωνοϊό, αλλά και στη κατάσταση της υγείας της, που είναι επιβαρυμένη, εδώ και καιρό. Ποια αυτά που είπε η αγαπημένη ηθοποιός;

"Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν ο πιο οργανωμένος από όλους τους ηγέτες. Απόλυτα οργανωμένος. Από όλο τον κόσμο η Ελλάδα έχει τους λιγότερους νεκρούς. Επίσης ο κ. Τσιόδρας είναι πολύ αξιόλογος" ανέφερε μεταξύ άλλων αναφορικά με την διαχείριση της κατάστασης που περνάμε, από την κυβέρνηση.

"Αδιαφορώ για τον κορονοϊό και δεν τον φοβάμαι. Γιατί να τον φοβηθώ; Ο,τι γίνει έγινε, τι να κάνουμε; Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει στον κόσμο με αυτόν τον φονικό ιό. Εύχομαι να σταματήσει αυτό το πράγμα, γιατί φοβάμαι ότι θα κρατήσει πολύ καιρό" είπε ακόμα αναφορικά με τον ιό και αν η ίδια τον φοβάται. Δείτε ωστόσο και τι είχε απαντήσει στην ίδια ερώτηση η Ροζίτα Σώκου. Επική απάντηση.

Τι είπε η Μαίρη Χρονοπούλου για την υγεία της και την εγχείρηση που απέτυχε; - Παραμένει καθηλωμένη

Η ίδια λοιπόν μίλησε και για την υγεία της με τα λόγια της να συγκλονίζουν καθώς είναι σε δύσκολη κατάσταση. Μάλιστα όπως ανέφερε κάνει φυσικοθεραπείες, ωστόσο της είναι δύσκολο να σηκωθεί από το κρεβάτι.

"Είμαι καθηλωμένη μήνες στο κρεβάτι. Δεν μπορώ να περπατήσω καθόλου [..] δεν μπορώ ούτε καθιστή να σταθώ. Εκανα εγχείρηση στη σπονδυλική στήλη και απέτυχε. Ερχόταν κάθε μέρα στο σπίτι φυσικοθεραπευτής, όμως τώρα με τον κορονοϊό δεν γίνεται να έρχεται" είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μαίρη Χρονοπούλου: Ράκος η κυρία του ελληνικού σινεμά! Τι συνέβη;

Ραγίζει καρδιές η Μαίρη Χρονοπούλου! Έχει γράψει όλη της την περιουσία στο..

Share