Θα πάθεις πλάκα με το γραφείο που έχει σπίτι του ο Χρήστος Μάστορας - Βλέπει πιάτο όλο το πράσινο της Αττικής

Απίστευτη θέα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα πάθεις πλάκα με το γραφείο που έχει σπίτι του ο Χρήστος Μάστορας - Βλέπει πιάτο όλο το πράσινο της Αττικής

Θα πάθεις πλάκα με το γραφείο που έχει σπίτι του ο Χρήστος Μάστορας. Βλέπει πιάτο όλο το πράσινο της Αττικής και πραγματικά σε μαγεύει. Αν αντικρίζεις αυτό πως να μην θέλεις να δουλεύεις διαρκώς εκεί μέσα;

Ο Χρήστος Μάστορας όπως όλοι μας μένει μέσα στο σπίτι για να προστατέψει τον εαυτό του αυτές τις ημέρες από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη και μας έχει κλείσε όλους μέσα στα σπίτια μας.

Ο ίδιος κάνει συχνά αναρτήσεις στο Instagram με το πως περνάει την ώρα του μέσα στο σπίτι αλλά και πως δουλεύει σε αυτό τώρα που δεν μπορεί να πάει στο studio να ηχογραφήσει.

Σε πρόσφατη ανάρτηση στα Insta Stories του ο τραγουδιστής ανέβασε το "γραφείο" που έχει σπίτι του και πάθαμε πλάκα καθώς η θέα του είναι απίστευτη και βλέπει όλο το πράσινο της Αττικής.

Δείτε ωστόσο εδώ και το ντοκουμέντο από την κίνηση ανθρωπιάς που έκαναν οι «Μέλισσες» με τον Χρήστο Μάστορα

Δείτε την ανάρτηση του:

Χρήστος Μάστορας σπίτι γραφείο

Πριν λίγες ημέρες ωστόσο ο Χρήστος Μάστορας μας είχε δείξει και το Μπαλκόνι του

Ο Χρήστος Μάστορας ανέβασε μία φωτογραφία σκέτη φωτιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και κατάφερε να μας «κολάσει» μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα μιας και πόζαρε ημίγυμνος στο μπαλκόνι του σπιτιού του, προκαλώντας μερικά εγκεφαλικά.

Η αδυναμία που έχει το γυναικείο φύλο στον Χρήστο Μάστορα είναι γνωστή και έτσι σε κάθε ανάρτηση του αγαπημένου τραγουδιστή, το Instagram παραληρεί .

Έτσι κάτι αντίστοιχο έγινε και σήμερα, όταν ο frontman του συγκροτήματος «Μέλισσες», ανέβασε στο προφίλ του μία φωτογραφία από την βεράντα του σπιτιού του στην οποία ποζάρει ημίγυμνος.

Τα likes όπως μπορείτε να φανταστείτε έπεσαν βροχή, ενώ εύσημα είχε πάρει ο ίδιος και το συγκρότημά του με την εξαιρετική κίνηση που είχαν κάνει για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram ο Χρήστος Μάστορας