Σοκ - Δείτε που είναι ο Νίκος Πολυδερόπουλος λίγο πριν μπει στις 8 Λέξεις

Που περνά την καραντίνα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σοκ - Δείτε που είναι ο Νίκος Πολυδερόπουλος λίγο πριν μπει στις 8 Λέξεις

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος, λίγο πριν τον δούμε στις 8 Λέξεις βρίσκεται σε ένα μαγικό μέρος της Ελλάδας απομονωμένος.

Μόνο απομονωμένος μπορεί να είναι κανείς σε αυτό το μικρό νησί της Ελλάδας με τις χρυσαφένιες ακτές. Πρόκειται για ένας μέρος που δεν έχει καν ρεύμα και μπορεί να κανείς να βρει την απόλυτη ηρεμία κάτω από τον δυνατό ήλιο. Εκεί λοιπόν, στο όμορφο νησί της Γαύδου, που πιστεύετε ότι τα αρχαία χρόνια ζούσε η μάγισσα Καλυψώ είναι και ο ηθοποιός.

Μάλιστα ο ίδιος, που όπως σας είχαμε αποκαλύψει αναμένεται να μπει σύντομα στις 8 Λέξεις, ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο μας δείχνει την καταγάλανη θάλασσα.

παραλία Σαρακήνικο νησί Γαύδου

Σε καραντίνα ο Νίκος Πολυδερόπουλος που πάθαμε σοκ όταν είδαμε που είναι, λίγο πριν τον δούμε στις 8 Λέξεις - Τι του συνέβη;

Ο ηθοποιός όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή «Στην φωλιά των κου κου», βρέθηκε στο νησί που έχει σχεδόν 150 κάτοικους πριν γίνει η απαγόρευση της κυκλοφορίας. Ωστόσο, μετά τα όσα έχουν σημειωθεί δεν έχει κανένα λόγο για να επιστρέψει πίσω στην Αθήνα.

Το πρωί της Δευτέρας ο Νίκος Πολυδερόπουλος, βγήκε μέσω Skype στην εκπομπή και πρόσφερε στο τηλεοπτικό κοινό μερικές πολύ μαγικές εικόνες από το πανέμορφο νησί.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, απολαμβάνει κάθε λεπτό της παραμονής του στο νησί αλλά και την απομόνωση σε ένα μέρος όπου μένει, το οποίο εδώ και 15 ημέρες δεν έχει ρεύμα. Ενώ, όπως έκανε γνωστό λόγω του ότι το πλοίο έχει καθυστερήσει να πάει στο νησί δεν έχουν καν φαγητό.

Ορίστε και τα όσα είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή Φωλιά των Κου Κου